5 αλάνθαστα σημάδια που μαρτυρούν πως είναι ερωτευμένος μαζί σας

Το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να βρίσκεται στον κοινωνικό σας περίγυρο, μπορεί να είναι μέλος της παρέας σας, ή μπορεί και να δουλεύετε μαζί. Πολλά «μπορεί». Πολλά επίσης και τα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό σας για το αν ενδιαφέρεται για εσάς ή γιατί όχι, για το αν είναι ερωτευμένος μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω 5 σοβαρές ενδείξεις ότι το «πρόσωπο» που θέλετε, ναι, είναι ερωτευμένο μαζί σας.

Βλέμμα

Σας κοιτάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Όχι! Δεν κοιτάει το σώμα σας, αλλά τα μάτια σας. Το βλέμμα του στάζει μέλι ενώ τα κομπλιμέντα του αποκαλύπτουν έναν άντρα ο οποίος έχει μελετήσει καλά τι θα πει.

Γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματός του λέει όλα όσα πρέπει να ειπωθούν χωρίς περιττά λόγια. Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται σας αγγίζει, είτε γιατί το μαλλί σας πετάει λίγο, είτε γιατί κρέμεται μια κλωστή από το μπλουζάκι σας και θέλει να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτή.

Φωνή

Ενώ η φωνή του είναι βαριά και έντονη όταν μιλάει με τους φίλους του ή για δουλειά, όταν μιλάει σε εσάς η φωνή μετατρέπεται σε γλυκιά ενώ πολλές φορές σας φωνάζει με υποκοριστικό του ονόματος σας.

Μνήμη

Θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια που του έχετε πει για τη ζωή σας. Όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται πραγματικά για μία γυναίκα ακούει τα πάντα και δίνει έμφαση ακόμη και σε περιττές αναφορές σας που έχουν να κάνουν με τα μαθητικά σας χρόνια.

Συμπεριφορά στα Social Media

Μπορεί να μην κάνει like στις αναρτήσεις σας –για να μην καρφωθεί- ωστόσο καρφώνεται όταν πάνω σε συζητήσεις ξέρει απ΄έξω και ανακατωτά κάθε σας ανάρτηση ή γνωρίζει ακριβώς τι φορούσατε το Σάββατο που βγήκατε με τις φίλες σας.

Διαβάστε ακόμη: 

Κερδίστε ένα φούξια νεσεσέρ της LONGCHAMP

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα