4 διαφορετικά outfit για το πρώτο ραντεβού

Το Ladylike.gr σήμερα σας δίνει τις δικές του στιλιστικές λύσεις για το πρώτο ραντεβού.

«Μου πρότεινε να βγούμε» φωνάζεις όλο χαρά στο τηλέφωνο, μιλώντας στην κολλητή σου για εκείνο το ωραίο αγόρι που σου τράβηξε την προσοχή. H πρόταση είναι για ποτάκι μετά τη δουλειά. «Τι θα βάλεις;» είναι η πρώτη ερώτηση, μετά το «τέλεια». Και άντε να απαντήσεις.

Το ντύσιμο ειδικά στο πρώτο ραντεβού, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά όλες οι λεπτομέρειες, σε βαθμό που ίσως για μένα, αυτές οι ώρες να είναι οι πιο άχαρες σε μια σχέση, είτε κρατήσει 2 μήνες, είτε 20 χρόνια.

Αξίζει, λοιπόν, πολλή σκέψη και σίγουρα ένα γκάλοπ. Το πρώτο το αφήνουμε σε εσένα. Εμείς θα κάνουμε το δεύτερο με την ελπίδα να σε βοηθήσουμε. Γκάλοπ, ναι! Υποθέσαμε ότι βγαίνω το πρώτο ραντεβού εγώ με εκείνο το αγόρι που με κάνει να βλέπω καρδούλες και ζήτησα από 4 ανθρώπους να μου προτείνουν πώς να ντυθώ, επιλέγοντας από τη ντουλάπα μου ότι κοντινό είχα.

Η φίλη

marion, ladylike, outfit, radevou

 

Πρόταση: Φούστα, αμάνικο, αθλητικά πόλης, μακρύ κολιέ διακριτικό, μαλλιά κάτω, ελαφρύ βάψιμο.

Το σκεπτικό: Να είναι παιχνιδιάρικο, θηλυκό χωρίς να είναι υπερβολικό και προκλητικό.

Σκέψεις: Δε ξέρω αν θα επέλεγα τα ίδια στα 24 – που είναι η Μάριον – αλλά αυτό το σύνολο, μου φαίνεται λίγο πιο κοριτσίστικο από ότι αντέχω.

Ο φίλος

marion, ladylike, outfit, radevou

 

Πρόταση: Φόρεμα, αθλητικά, μαλλιά κάτω, γυαλιά μυωπίας, ελαφρύ βάψιμο.

Το σκεπτικό: Το φόρεμα είναι πιο girly από οτιδήποτε και πιο χαριτωμένο.

Σκέψεις: Η πρόταση του Ηλία (32) μου άρεσε πολύ αλλά δε θα την ψήφιζα για πρώτο ραντεβού. Ίσως για δεύτερο.

Η μαμά

marion, ladylike, outfit, radevou

Πρόταση: Μια ολόσωμη φόρμα και ένα φουλάρι για να δίνει χρώμα, μαλλιά κάτω, ελαφρύ βάψιμο.

Το σκεπτικό: Να είμαι κομψή χωρίς να προκαλώ.

Σκέψεις: Η μαμά πιστεύει πως ότι και να φορέσω μου πηγαίνει και έτσι δυσκολεύτηκε να μου προτείνει ακριβώς τι να βάλω. Περιέγραψε και της πρότεινα εγώ. Το αποτέλεσμα μου αρέσει και συμφωνώ με το σκεπτικό της.

H Fashion Editor

marion, ladylike, outfit, radevou

 

Πρόταση: Ένα μαύρο παντελόνι και ένα κροπ τοπ. Εναλλακτικά, μια φούστα με σκίσιμο και σκούρο τοπ.

Το σκεπτικό: Η Έφη δεν ήθελε με τίποτα το ντύσιμο να είναι κάτι λιγότερο από διακριτικά σέξι. Επέλεξε ρούχα που αναδεικνύουν το πόδι και αφήνουν λίγους κοιλιακούς στην επιφάνεια.

Σκέψεις: Η πρόταση της για μαύρο παντελόνι με τοπ, ήταν πολύ κοντά στα γούστα μου. Απλά δεν είχα μαύρο παντελόνι και έτσι επέλεξα φούστα και τοπ μαύρο. Το τελικό ντύσιμο, μου άρεσε αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα το επέλεγα για επόμενα ραντεβού.

Εγώ

marion, ladylike, outfit, radevou

 

Επιλογή: Ψηλόμεσο τζιν, λεμονί τοπ, αθλητικά, ελαφρύ βάψιμο, μαλλιά κάτω.

Το σκεπτικό: Θέλω να είμαι 100% ο εαυτός μου στο πρώτο ραντεβού και όσο το δυνατόν πιο άνετη γίνεται. Το ψηλόμεσο τζιν μου αρέσει πάνω μου και το κροπ τοπ αφήνει λίγη κοιλιά έξω. Τόση όση, με κάνει να νιώθω ωραία. Είναι αρκετά χύμα ντύσιμο αλλά είναι εγώ. Δε με αφήνει εκτεθειμένη απέναντι σε έναν άντρα που μπορεί να μη μου αρέσει τελικά.

Συμπέρασμα

Ό,τι και να άκουσα τριγύρω, στο τέλος έκανα του κεφαλιού μου. Σίγουρα έλαβα υπόψη το σκεπτικό αλλά τις ακριβείς προτάσεις, δεεεν. Ίσως, αν δεν είχα ρωτήσει γνώμες, να μην έβαζα crop top και να έκανα λιγότερο «παιχνιδιάρικη» επιλογή.  Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα πρώτο ραντεβού θέλω να έχει συνομιλητή που με κοιτάει στα μάτια και όχι στα πόδια. Στο δεύτερο, βεβαίως, κανένα πρόβλημα. Νομίζω πάντως ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο μικρό γκάλοπ, έδειξαν ένα κοινό δρόμο: να ντύνεσαι στο πρώτο ραντεβού με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι θηλυκή και όχι προκλητική. Κάν’το και καλή επιτυχία!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα