4 χρήσιμα tips για να καθαρίζετε εύκολα τα μαγειρικά σας σκεύη

Θα το έχετε σίγουρα διαπιστώσει ότι ορισμένες φορές το νερό και το υγρό πιάτων δεν είναι αρκετά για να απομακρύνουν τη βρωμιά από τα μαγειρικά σας σκεύη. Οι λεκέδες από καμένο φαγητό ή στρώσεις από φαγητό που δεν απομακρύνονται εύκολα, ακόμα και οι λεκέδες από την πολυκαιρία και τη χρήση, κάνουν το καθάρισμα μια δύσκολη υπόθεση.

Για όλες, λοιπόν, αυτές που τις φορές που το ζεστό νερό, το υγρό πιάτων και το σφουγγάρι δεν επαρκούν, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω 4 tips που υπόσχονται εντυπωσιακό αποτέλεσμα:

1-Μαγειρική σόδα και ξύλινη κουτάλα
Για να απομακρύνετε τα καμένα λίπη από τα εμαγιέ σκεύη, ρίξτε τρεις κουταλιές μαγειρικής σόδας μέσα σε νερό που βράζει και ανακατέψτε. Μετά από κάποια λεπτά βρασμού, ρίξτε το μείγμα στο σκεύος και σπρώξτε τη βρωμιά μ’ ένα ξύλινο κουτάλι.

2- Ζεστό νερό και ξίδι:
Για να απομακρύνετε τα σκληρά καμένα λίπη από σκεύη – όπως κατσαρόλες- από ανοξείδωτο ατσάλι, γεμίστέ τα με νερό και βάλτε τα στο μάτι να βράσει το νερό. Αν δεν μαλακώσουν τα λίπη με τον βρασμό, προσθέστε λευκό ξίδι και μετά- αφού έχετε απομακρύνει το σκεύος από τη φωτιά- καθαρίστε.

Διαβάστε την συνέχεια στο Unique By Ermes

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα