Τα αυγά είναι απαραίτητα σε πολλές συνταγές, ειδικά στη ζαχαροπλαστική. Πολλοί, όμως, βρίσκουν τα φαγητά με αυγά πολύ βαριά, απλά έχουν κάποια αλλεργία ή είναι vegan. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση;
Δεν μπορείτε απλά να μην προσθέσετε αυγά στη συνταγή γιατί απλά δεν θα πετύχει. Αντιθέτως πρέπει να βρείτε την ιδανική εναλλακτική για τη συνταγή. Ανακαλύψτε 3 εναλλακτικές και «παίξτε» με τις συνταγές για να βρείτε ποια ταιριάζει στη δική σας συνταγή καλύτερα.
Αβοκάντο
Χρησιμοποιήστε ¼ κούπας πολτοποιημένο αβοκάντο για κάθε αυγό που ζητάει η συνταγή. Είναι ιδανικό για τη ζαχαροπλαστική. Το αβοκάντο μπορεί να αντικαταστήσει και το ελαιόλαδο στις συνταγές.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Unique By Ermes