Η φωτογραφία της ημέρας: “Μια μπάλα από βιταμίνες”
Credit: Dog Photography Awards/Julia Tulcinscai

Μια μπάλα από βιταμίνες ή όπως είναι ο αγγλικός τίτλος της φωτογραφίας, “Vitamin ball”. Μια μπάλα και ένα υπέροχο σκυλάκι σε ένα μοναδικό κλικ από τη φωτογράφο Julia Τulcinscaia με καταγωγή την Πολωνία. Τώρα δεν ξέρουμε αν οι βιταμίνες αφορούν το μήλο που κρατά στο στόμα του το μοντέλο μας, όμως η φωτογραφίας έχει και το μήνυμά της: «Όταν βγαίνετε έξω για ψώνια για την οικογένειά σας, ίσως μπορείτε να βάλετε ένα κουτάκι με τροφή για γάτες ή σκύλους στο καλάθι σας και να το φέρετε σε ένα κέντρο ανακούφισης ζώων».

Η φωτογραφία συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό Dog Photography Awards. Από το 2021, τα βραβεία τιμούν τη δημιουργικότητα των φωτογράφων που προβάλλουν την ποικιλομορφία των σκύλων στη δουλειά τους. Για την έκδοση του 2023, υπήρχαν 1.440 συμμετοχές από 50 διαφορετικές χώρες. Οι φωτογράφοι έστειλαν φωτογραφίες για να καλύψουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Πορτρέτο και Τοπίο, Δράση, Σκύλοι και Άνθρωποι και Στούντιο. Οι νικήτριες φωτογραφίες είναι δημιουργικές, συγκινητικές και απίστευτα χαριτωμένες

Όποιος είναι λάτρης των σκύλων θα ερωτευτεί αμέσως τη δουλειά των νικητών. Περιλαμβάνει μια σειρά αξιαγάπητων κατοικίδιων ζώων, από ένα αξιολάτρευτο σωρό κουταβιών έως έναν πιστό σύντροφο που δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό του ιδιοκτήτη τους.

«Τα Dog Photography Awards ανέδειξαν για άλλη μια φορά το αξιοσημείωτο ταλέντο στον κόσμο της φωτογραφίας σκύλων», δηλώνει η ιδρυτής των Dog Photography Awards Audrey Bellot. «Οι μάρτυρες ανερχόμενων καλλιτεχνών αιχμαλωτίζουν την ουσία της ομορφιάς του σκύλου με τις εκπληκτικές εικόνες τους παραμένει το ξεχωριστό γεγονός της χρονιάς».

Για να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό Dog Photography Awards δείτε εδώ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα