Τα Selfridges ετοιμάζουν για τα ζευγάρια έναν εντυπωσιακό…London wedding
@tikogiorgadze/unsplash

Ήρθε η ώρα η καλή να ντυθείτε νυφούλα και το lockdown σας κρατά πίσω; Το όνειρό σας μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα!

Η αλυσίδα καταστημάτων Selfridges & Co. προσφέρει σε ζευγάρια την ευκαιρία να παντρευτούν στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Oxford Street του Λονδίνου που λειτουργεί από το 1909.

@honeyyanibelminayacruz/unsplash

Το πολυκατάστημα πολυτελείας έχει αποκτήσει προσωρινή άδεια για να φιλοξενήσει micro weddings για περιορισμένη διάρκεια φέτος, με την προϋπόθεση ότι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 20 άτομα. Πολλοί γάμοι έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, λόγω περιορισμών και η αυξανόμενη καθυστέρηση έχει μειώσει τη διαθεσιμότητα των χώρων. Τα Selfridges λοιπόν έρχονται να δώσουν τη λύση στο πρόβλημα.

@evelinafriman/unsplash

Πριν…ραφτείτε και κλείσετε τα ραντεβού σας, σημειώστε πως παρέχονται τρία διαφορετικά πακέτα γάμου, με επιλογές από επαγγελματίες που θα επιμεληθούν τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας, ενοικίαση ρούχων, χρήση του ιδιωτικού κινηματογράφου του καταστήματος, σαμπάνια και κρασί, καθώς και ένα DJ σετ διάρκειας τεσσάρων ωρών. Οι τελετές (διαθέσιμες και για πολιτικούς γάμους) θα πραγματοποιούνται σε μια ειδικά σχεδιασμένη «σουίτα γάμου» στον τέταρτο όροφο. Δεν έχετε πλέον άλλη δικαιολογία…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selfridges (@theofficialselfridges)

selfridges.com

Καλά στέφανα!

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα