Φωτογραφία της ημέρας: Η Donna Crous παραβιάζει τους κανόνες!
Φωτογραφία της ημέρας μια γάτα και ένα μπολ με ποπκορν
Credit: Donna Crous

«Δεν είναι η πιο όμορφη φωτογραφία; Πάντα θυμάμαι το πρώτο μου μάθημα φωτογραφίας πριν από περίπου 10 χρόνια. Ο δάσκαλος μάς είπε να μην φωτογραφίζουμε ποτέ τα κατοικίδια ζώα, τα τρόφιμα ή τα πόδια μας… Σαφώς παραβίασα τους κανόνες για τα τρόφιμα και τα κατοικίδια. Είστε ασφαλείς με τα πόδια!».

Αυτό ανέφερε η Donna Crous για τη φωτογραφία με τη γατούλα και το ποπ κορν.

Η Donna Crous είναι μια βραβευμένη blogger και food photographer, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, σύζυγος και μητέρα δύο κοριτσιών.

Η φήμη της βασίζεται όχι μόνο στη φωτογραφία της, αλλά και στην ανάπτυξη συνταγών, στη μαγειρική και στο styling. Αυτός ο συνδυασμός δεξιοτήτων οδήγησε στη δουλειά σε ένα φάσμα που κυμαίνονται από περιοδικά υγείας/φαγητού, μέχρι την ανάπτυξη επωνυμίας έως τα βιβλία συνταγών. Οι πελάτες της Donna δεν είναι μόνο τοπικοί εκδότες με έδρα το Λονδίνο, αλλά και ΗΠΑ και Νότια Αφρική.

Το βιβλίο της Donna, “A Healthier Family For Life” (μέσω των εκδοτών Little, Brown) είναι διαθέσιμο στο Amazon.

Η Donna είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να μοιράζεται ό,τι γνωρίζει και να συνεργάζεται στενά με τη Nikon ως Πρέσβειρα της Nikon Europe κάνοντας ομιλίες και εργαστήρια, καθώς και με δικά της εργαστήρια και συνεδρίες καθοδήγησης 1-2-1. Επίσης, διοργανώνει ομιλίες φωτογραφίας φαγητού για τοπικά κλαμπ κάμερας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμη και στο Ντουμπάι και τις ΗΠΑ. Είναι χρήστης της Nikon από την αρχή της καριέρας της.

Για τη Donna, ο φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια ελκυστική, κολακευτική λήψη και σε κάτι που φαίνεται αφύσικο και δυσάρεστο. Το συννεφιασμένο κλίμα στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να δημιουργήσει ορισμένες προκλήσεις, αρχικά με πλήρη λήψη με φυσικό φως. Τολμώντας στον κόσμο του συνεχούς φωτισμού χρησιμοποιώντας ένα Rotolight Neo2 για φως πλήρωσης, οδήγησε τη Donna να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας Rotolight Masters of Light.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα