Η νέα σειρά “Ο Τουτσι στην Ιταλία” κάνει πρεμιέρα στις 25 μαΐου στο National Geographic
Το National Geographic επιστρέφει με μια από τις πιο απολαυστικές προτάσεις της σεζόν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ταξιδέψετε νοερά στην καρδιά της Ιταλίας. Η νέα σειρά «Ο Τούτσι στην Ιταλία» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 Μαΐου στις 21.00 και υπόσχεται να σας παρασύρει σε ένα μοναδικό γαστρονομικό και πολιτισμικό ταξίδι. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και λάτρης της ιταλικής κουλτούρας, Stanley Tucci (Στάνλεϊ Τούτσι), σας καλεί να τον ακολουθήσετε σε πέντε από τις πιο γοητευτικές περιοχές της Ιταλίας, αναδεικνύοντας την αληθινή ψυχή της μέσα από το φαγητό, τους ανθρώπους και τις παραδόσεις.

Με φόντο τα τοπία της Τοσκάνης, της Λομβαρδίας, του Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε, του Αμπρούτσο και του Λάτσιο, η σειρά αποκαλύπτει τις πλούσιες γευστικές παραδόσεις κάθε περιοχής, την τοπική ιστορία και την ιδιαίτερη σχέση των Ιταλών με την κουζίνα τους. Από παραδοσιακές συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά μέχρι τολμηρά γαστρονομικά πειράματα, κάθε επεισόδιο είναι μια ωδή στην ιταλική γαστρονομία και την πολιτιστική ταυτότητα.
Αυτή η σειρά δεν είναι απλώς μια περιήγηση σε όμορφα μέρη. Είναι μια βαθιά αφηγηματική εξερεύνηση της ιστορίας, του πολιτισμού και των ανθρώπων που δίνουν ζωή σε κάθε γεύση.
Ο Τούτσι συναντά ντόπιους μάγειρες, αγρότες, παραγωγούς και ειδήμονες, δοκιμάζει παραδοσιακά πιάτα και αποκαλύπτει τις ιστορίες πίσω από υλικά και τεχνικές που έχουν σημαδέψει την ιταλική κουζίνα.
Ο Στάνλεϊ Τούτσι δήλωσε: «Η Ιταλία είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις και η σειρά «Ο Τούτσι στην Ιταλία» είναι μια πρόσκληση στο τραπέζι. Δεν αφορά μόνο το φαγητό. Αφορά τους ανθρώπους, την ιστορία και το πάθος που κάνει την Ιταλία τόσο ξεχωριστή. Ελπίζω να με ακολουθήσετε σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Πιστεύω ότι το να τρως καλά είναι πηγή έμπνευσης και ελπίζω να εμπνεύσω το κοινό να αγκαλιάσει την ομορφιά και τον πλούτο της ιταλικής κουλτούρας.»

Με την υπογραφή του National Geographic, η σειρά προσφέρει εκπληκτική κινηματογράφηση και την αμεσότητα που μεταφέρει κάθε εικόνα και γεύση απευθείας στο θεατή. Αν αγαπάτε το φαγητό, τα ταξίδια και τη συναρπαστική αφήγηση, τότε το ραντεβού σας είναι στις 25 Μαΐου στις 21.00 στο National Geographic. Και για όσους θέλουν να απολαύσουν όλη τη σειρά με τη δική τους ώρα και διάθεση, είναι ήδη διαθέσιμη στο Disney+.

Ετοιμαστείτε για μια απολαυστική περιπέτεια που συνδυάζει κουζίνα, ιστορία και Ιταλία όπως μόνο ο Στάνλεϊ Τούτσι ξέρει να αφηγείται.
Τα επεισόδια της σειράς περιλαμβάνουν:
Τοσκάνη – Κυριακή 25 Μαΐου 21.00
Ο Στάνλεϊ αποκαλύπτει τη γαστρονομική τέχνη που κρύβει η όμορφη περιοχή της Τοσκάνης. Το πνεύμα της δημιουργίας είναι ζωντανό στη γενέτειρα της Αναγέννησης. Στη Φλωρεντία, όπου πέρασε ένα έτος της παιδικής του ηλικίας, δοκιμάζει ένα διάσημο πιάτο για πρόγευμα. Πάει σε ένα αγρόκτημα με παραδοσιακούς καουμπόηδες της Τοσκάνης και απολαμβάνει ένα υπέροχο υπαίθριο γεύμα στη Σιένα.
Λομβαρδία – Κυριακή 1 Ιουνίου 21.00
Ο Στάνλεϊ παρουσιάζει το πρωτοποριακό πνεύμα που κυριαρχεί στην καρδιά της βιομηχανικής Ιταλίας, όπου η κουζίνα και τα υλικά είναι τολμηρά προοδευτικά. Δοκιμάζει ένα φουτουριστικό μενού σε μια φάρμα, δοκιμάζει νέα πιάτα και ανακαλύπτει ένα από τα πιο ακριβά υλικά σε όλον τον κόσμο που φυτρώνει στη σκιά ενός εργοστασίου.
Τρεντίνο – Άλτο Άντιτζε – Κυριακή 8 Ιουνίου 21.00
Ο Στάνλεϊ μας ταξιδεύει στην πολύπλοκη ταυτότητα της βορειότερης περιοχής της Ιταλίας, όπου πολλοί μιλούν γερμανικά αλλά και ιταλικά. Δοκιμάζει μια απρόσμενα νόστιμη σούπα σανού, κάνει σκι σε ένα βουνό για να γιορτάσει την Ημέρα του Ντιρντλ, τρώει πολέντα στην πλαγιά του βουνού και πιάνει ψάρια σε ένα ποτάμι σε παγετώνα. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει μια ιστορία συνοριακών συγκρούσεων, η οποία έχει αφήσει το σημάδι της στους ανθρώπους της περιοχής και στο φαγητό τους.

Αμπρούτσο Κυριακή 15 Ιουνίου 21.00
Ο Στάνλεϊ ανακαλύπτει αναπάντεχες εκπλήξεις στις πιο άγριες περιοχές τις οποίες δεν έχει επισκεφτεί
κανείς. Εξερευνά πώς η άγρια γη επηρεάζει το φαγητό και την κουλτούρα. Μαγειρεύει πρόβειο κρέας σε παραδοσιακό μπάρμπεκιου, απολαμβάνει Κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα με γαλλική επιρροή και
ανακαλύπτει την αναπάντεχη και νόστιμη προέλευση του κονφετί.
Λάτσιο Κυριακή 22 Ιουνίου 21.00
Ο Στάνλεϊ πάει πέρα από τη Ρώμη, στην ύπαιθρο του Λάτσιο, για να καταλάβει τη σχέση μεταξύ της αρχαίας μητρόπολης και της καρδιάς της ενδοχώρας. Δοκιμάζει πίτσα, πορκέτα, σούπα ψαριού και αρνάκι, πιάτα που έχουν μια γαστρονομική ψυχή, με πανέμορφα υλικά που μιλάνε από μόνα τους.
