Η Sydney Sweeney θα συμπρωταγωνιστήσει με την Dakota Johnson στη νέα ταινία της Marvel
@sydney_sweeney

Η Sydney Sweeney, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Cassie στη σειρά “Euphoria”, φαίνεται πως θα αποκτήσει ένα ακόμα κοινό με τη συμπρωταγωνίστριά της, Zendaya. Και οι δύο πλέον, θα θεωρούνται ηρωίδες τής Marvel και συγκεκριμένα, του Spiderman, αφού όπως όλα δείχνουν η Sydney θα βρίσκεται στο cast της νέας ταινίας, spin-off, του Spiderman, “Madame Web”.  Η ανακοίνωση έγινε στις 16 Μαρτίου, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιον ρόλο θα αναλάβει η νεαρή ηθοποιός.

Instagram @dakotajohn.official
Euphoria style: Όλα όσα θα θέλαμε να δανειστούμε από τις ντουλάπες των πρωταγωνιστριών

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά, είναι ότι η Dakota Johnson θα είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας, κάνοντάς την, την πρώτη γυναίκα σούπερ-ήρωα στον κόσμο της Marvel. Από την άλλη, η αυθεντική ιστορία του Spiderman παρουσιάζει την Madame Web ως μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας με βαριά μυασθένεια, η οποία είναι συνδεδεμένη σε ένα σύστημα υποστήριξης που θυμίζει ιστό. Για τις ανάγκες της ταινίας, ίσως η αρχική ιστορία να αλλάξει λίγο, καθώς δεν μπορούμε να φανταστούμε την Dakota Johnson να μάχεται τους «κακούς»… κατάκοπη.  

Instagram @sydney_sweeney

Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η “Madame Web” είναι ακόμα άγνωστη, όπως και ο ρόλος της Sydney Sweeney. Ωστόσο, θα μας άρεσε πολύ αν την βλέπαμε επιτέλους σε έναν πιο δυναμικό ρόλο της «κακιάς», που θα τη διαφοροποιούσε από το γλυκό κι ευαίσθητο κορίτσι της διπλανής πόρτας, στο οποίο την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα