Η πρεμιέρα του “Sex and the City: And Just Like That” έρχεται τον Δεκέμβριο
@justlikethatmax/instagram

Έχουν γραφτεί άπειρα editorial για το στυλ της Carrie Bradshaw, και καθώς η μόδα κάνει κύκλους ήταν κάπως αναμενόμενο ότι θα επιστρέψει και ο αγαπημένος μας χαρακτήρας.

And Just like that/HBO MAX

Τον Δεκέμβριο του 2020, από τότε δηλαδή που ανακοινώθηκε το reboot του «Sex and the City» περιμένουμε με αγωνία να δούμε και πάλι τις περιπέτειες της Carrie, χωρίς την κολλητή της Samantha Jones. Το HBO Max ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου «And Just Like That» έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο. Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας, τα οποία θ’ αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max.

Photo by James Devaney/GC Images

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το 2004 συγκέντρωσε 10,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο Channel 4, ενώ ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία, παρότι δεν είχαν τις καλύτερες κριτικές.

instyle.com

Η παρέα, θα αποτελείται και πάλι από τέσσερις φίλες, αφού η Carrie Bradshaw θα έχει νέα κολλητή, την ντοκιμαντερίστρια Lisa Todd Wexley, που θα την υποδυθεί η Ari Parker. Στο καστ προστέθηκε και η βραβευμένη με Tony, Sara Ramirez, η οποία έγινε γνωστή από την επιτυχημένη σειρά «Grey’s Anatomy».

Η σειρά, επικεντρώνεται στην φιλία αυτών των γυναικών οι οποίες έχουν κλείσει τα 50 τους χρόνια ξανά στη Νέα Υόρκη με σύνθημα την φράση της Carrie «And just like that…».

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα