Η Meghan Markle σε ρόλο παραγωγού για νέα animation σειρά του Netflix
filmdaily.com

Η Meghan Markle μπορεί να άφησε στην άκρη τα καθήκοντα της ως δούκισσα του Σάσεξ, αναλαμβάνει ωστόσο εκείνα της εκτελεστικού παραγωγού σε μια επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στο Netflix με τίτλο «Pearl». Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού το οποίο θα ανακαλύψει την πραγματική του δύναμη παίρνοντας έμπνευση από γυναίκες που άφησαν το σημάδι τους.

«Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας είναι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα παραγωγής του Netflix, και των παραγωγών θα σας μεταφέρουν αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα υμνεί εξαιρετικές γυναίκες της ιστορίας», ανεφερε η Markle.

Η παραγωγή είναι σε συνεργασία με τον David Furnish, ο οποίος είναι υπεύθυνος για άλλες επιτυχίες, όπως το 3D animation «Gnomeo & Juliet», που ήταν μια παραλλαγή της κλασικής ιστορίας του William Shakespeare.

Η νέα σειρά που βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια δημιουργίας, είναι μέρος της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της Meghan και του πρίγκιπα Harry με το Netflix που υπογράφηκε το 2020 και θα περιλαμβάνει παραγωγή από ντοκιμαντέρ έως ταινίες μεγάλου μήκους.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα