Η Kristen Stewart ορκίζεται στα Chanel της ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία Spencer. Τα μυστικά πίσω από τα ρούχα
@vogue.co.uk

Μπορεί ένα ρούχο να διηγηθεί μια ιστορία; Φυσικά και μπορεί, ιδίως αν πρόκειται για Chanel κι αν η πρωταγωνίστρια ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Diana. Η Kristen Stewart, στον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της, επιστρατεύει την ομάδα του οίκου Chanel με σκοπό να ερμηνεύσει τον ρόλο της πριγκίπισσας με κάθε δυνατό μέσο.

@lofficielusa.com
@vogue.co.uk
@vogue.co.uk

Κάθε outfit κρύβει από πίσω κι ένα μυστικό, κι όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Pablo Larrain, ο χαρακτήρας της χτίστηκε πάνω σε μία αντίθεση: στην Diana που υπέφερε ψυχικά και στην περιτριγυρισμένη από την πολυτέλεια Diana που την ώρα του καθήκοντος έπρεπε να χαμογελάει. Την πριγκίπισσα που παρίστανε ότι βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο, παραμυθένιο γάμο και την πριγκίπισσα που κλεινόταν στον εαυτό της όταν τα φώτα έσβηναν.

«Για να πεις αυτήν την ιστορία, πρέπει να δεις την πραγματική διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο ρούχα».

@vogue.co.uk
@lofficielusa.com

Η Kristen Strewart εξομολογείται, «αν η σκηνή ήταν δύσκολη, ή ένιωθε απειλή, της φορούσαμε ένα κοστούμι Chanel για να της δώσουμε στήριξη. Ακόμα κι αν δεν αισθανόταν καλά εσωτερικά, στεκόταν στο ύψος της και έλαμπε εκείνες τις ώρες».

Όντως δεν ήταν λίγες οι φορές που η πραγματική πριγκίπισσα Diana φόρεσε ένα αυστηρό Chanel σύνολο σε δημόσιες εμφανίσεις. Πώς να ένιωθε από μέσα της κανείς δεν θα το μάθει γιατί είναι ίσως η πιο πολύπλοκη προσωπικότητα της ιστορίας. Αλλά αν ένα τέτοιο ρούχο της έδινε δύναμη και το χρησιμοποιούσε σαν πανοπλία απλά μετρήστε πόσες φορές την χρειάστηκε…

@vogue.co.uk

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEON (@neonrated)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα