Το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw έγινε Airbnb και ενοικιάζεται
@sarahjessicaparker/instagram

Είναι γεγονός! “And just like that… η Airbnb δημιούργησε ξανά το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw του Sex and the City. Και συνεργάζομαι μαζί τους για να προσφέρω στους τυχερούς επισκέπτες μια διαμονή. Είναι χαρά μου να βρίσκομαι σε έναν τόσο γνώριμο χώρο και πιστεύουμε ότι θα αγαπήσετε τις αναμνήσεις της Carrie που θα βρείτε σκορπισμένες γύρω. Οπότε πηγαίνετε να δείτε τι κρέμεται στην ντουλάπα, δοκιμάστε το χέρι σας με λίγο γράψιμο και οπωσδήποτε πιείτε ένα Cosmo”.

 

@sarahjessicaparker/instagram

Με αυτή της την ανάρτηση στα social media η Sarah Jessica Parker άναψε φωτιές στις απανταχού fan της σειράς. Το μόνο που σκεφτόμαστε πια είναι το επόμενο ταξίδι μας στη Νέα Υόρκη και καθόλου δεν μας νοιάζει να μείνουμε στο σπίτι, αν είναι αυτό το σπίτι. Υποθέτω ότι οι κρατήσεις θα σπάσουν ρεκόρ και μια νύχτα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα θα είναι πιο δυσεύρετη κι από καρπούζι τον χειμώνα.

@sarahjessicaparker/instagram
@sarahjessicaparker/instagram

Η Sarah Jessica Parker προσθέτει στο εντυπωσιακό βιογραφικό της και την ιδιότητα της Airbnb Host ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε το δικό σας Sex and the City όνειρο στο Manhattan. Οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην haute couture ντουλάπα της και να περάσουν το κατώφλι της γνώριμης πόρτας πάνω σε ψηλοτάκουνα βεβαίως βεβαίως.

Όπως ανακοίνωσε η Airbnb, οι κρατήσεις ανοίγουν τον Νοέμβριο. Κορίτσια, τρέξτε!

@sarahjessicaparker/instagram

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Airbnb (@airbnb)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα