Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του
@whitehouse/instagram

Μύρισε Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο και φαίνεται να είναι η αγαπημένη σεζόν των Biden αν κρίνουμε από τον νέο εορταστικό στολισμό του. Το άλλοτε ψυχρό οικοδόμημα φόρεσε τα γιορτινά του και… ζεστάθηκε. Η Πρώτη Κυρία δεν άφησε γωνιά του σπιτιού που να μην στολιστεί, με λευκά στοιχεία, χιονονιφάδες και ζεστό φωτισμό να δίνουν το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση.

 

Το κεντρικό δέντρο στην Μπλε Αίθουσα στολίστηκε με λευκά περιστέρια που φέρουν το όνομα κάθε πολιτείας των ΗΠΑ, σύμβολο της ειρήνης, της αθωότητας και της αγνότητας. Ότι ακριβώς πρεσβεύουν τα Χριστούγεννα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The White House (@whitehouse)

Ο υπόλοιπος Λευκός Οίκος ντύθηκε με τα πιο κλασικά χρώματα, σε κόκκινο και χρυσό, και θύμισε περισσότερο σπίτι από κάθε άλλη φορά. Ειλικρινά, έχετε ξαναδεί κάλτσες ξωτικού στολισμένες στο τζάκι του Προέδρου; Οικογενειακές φωτογραφίες που κρέμονται από το δέντρο αποπνέουν την οικογενειακή θαλπωρή και ξυπνούν το πνεύμα των εορτών.

Το θέμα της φετινής διακόσμησης σύμφωνα με την Πρώτη Κυρία, Jill Biden είναι «οι πράξεις αγάπης και οι εμπειρίες που εξύψωσαν τα πνεύματα μας αυτή τη χρονιά. Οι διακοσμημένες αίθουσες του Λευκού Οίκου αντανακλούν τα Δώρα από την Καρδιά που μας ενώνουν όλους: την πίστη, την οικογένεια, τη φιλία, τις τέχνες, την μάθηση, τη φύση, την ευγνωμοσύνη, την υπηρεσία, την κοινότητα, την ειρήνη και την ενότητα».

Αν και δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε συγκρίσεις, για τους Biden σίγουρα Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια και ζεστασιά. Το περσινό δέντρο της Melania ήταν δίχως αμφιβολία φαντασμαγορικό, elegant και πλούσιο αλλά δεν θύμιζε καθόλου σπιτικό.

 

Από τον Λευκό Οίκο, Καλά Χριστούγεννα!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα