Η νέα συλλογή της NEF-NEF είναι το summer deco inspo που χρειαζόμαστε
Instagram @nefnefhomeware

Με τέτοιες θερμοκρασίες, ένα mood booster όλοι το χρειαζόμαστε, κι ειδικά όσοι ψάχνουμε λίγη «δροσιά» και μπόλικη άνεση στο σπίτι ή και αλλού. Η απίστευτη καλοκαιρινή συλλογή της NEF-NEF Homeware για το 2021 μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα υπέροχα αντικείμενα και διακοσμητικά.

Μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε στιγμή και οποιοδήποτε χώρο, χαρίζοντάς μας άφθονη θετική ενέργεια. Εμπλουτισμένη με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα, η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware SS21 μάς εμπνέει να ανανεώσουμε το χώρο μας. Δημιουργεί ένα κράμα έκφρασης των διεθνών τάσεων της μόδας, αλλά και του προσωπικού στυλ.

Αντικείμενα φτιαγμένα από φυσικά υλικά, προωθούν το ευ ζην στο σπίτι και προσφέρουν παράλληλα ευελιξία και λειτουργικότητα. Δίσκοι που τοποθετούνται και στον τοίχο δημιουργώντας εικαστικές συνθέσεις, καλάθια για αποθήκευση με στυλ και βαμβακερά ταπέτα για easy living στην κουζίνα, το καθιστικό ή τη βεράντα.

Ακόμη, βάζα από ανακυκλωμένο γυαλί, για να γεμίσετε με λουλούδια το τραπέζι ή το σαλόνι και μαξιλάρια – πολλά μαξιλάρια – για τη διαμόρφωση χώρων χαλάρωσης και άνεσης. Κάθε αντικείμενο μας φτιάχνει τη διάθεση και δίνει το έναυσμα για τη δημιουργία της δικής μας ιστορία διακόσμησης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα