Η FLERIA γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Courtesy of Fleria

Όσο και αν ο καιρός αντιστέκεται, η άνοιξη είναι εδώ και είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να ασχοληθούμε με τα φυτά μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τη βεράντα μας και να την προετοιμάσουμε για όμορφες στιγμές χαλάρωσης.

Λεβάντες, βασιλικοί, ελληνικά αγριολούλουδα, ελιές στέκονται περήφανα και καμαρωτά στα πόδια των τσολιάδων στη FLERIA. Είναι η καινούρια σειρά της FLERIA με τσολιάδες.

Μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια δημιουργημένα στο χέρι από τη Νίνα Ιωαννίδου, ζωγραφισμένα με μια μοντέρνα διάθεση και μια πιο ποπ και νεανική ματιά, είναι οι τσολιάδες του 2021 της FLERIA. 

Courtesy of Fleria

Η επετειακή σειρά περιλαμβάνει πληθώρα σχεδίων με πρωταγωνιστές τους τσολιάδες σε διαφορετικές απεικονίσεις, από τις παραδοσιακές μέχρι τις πιο μοντέρνες, αλλά και τη θηλυκή μορφή της Αμαλίας.

Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχει και η FLERIA  στον εορτασμό των 200 χρονών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Από το 2003, την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο τσολιάς και διάφορα Ελληνικά τοπία υπήρξαν σύμβολα στη FLERIA (ο τσολιάς με τη χειμερινή και με την καλοκαιρινή στολή).

Courtesy of Fleria

Η Ελλάδα ως πηγή έμπνευσης στη FLERIA

Δεν είναι η πρώτη φορά που η FLERIA εμπνέεται από το ελληνικό στοιχείο για να δημιουργήσει πρωτότυπες συλλογές. Η ιδέα γεννήθηκε το 2003. Αφορμή στάθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, οπότε και η εταιρεία κυκλοφόρησε τη σειρά «FLERIA MARKET», που περιλάμβανε χάρτινα γλαστράκια με απεικονίσεις εμπνευσμένες από την Ελλάδα και την ελληνική φύση.

Courtesy of Fleria

Ακολούθησαν πολυάριθμες επιτυχημένες συλλογές εμπλουτισμένες και με σειρές από ελληνικούς σπόρους, οι οποίες αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η FLERIA έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με το Μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Μπενάκη δημιουργώντας αναμνηστικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και εξυμνούν την Ελλάδα.

Courtesy of Fleria
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα