Χρυσές Σφαίρες 2024: Τι περιλαμβάνουν οι τσάντες δώρων αξίας 500.000 δολαρίων
golden globes
Credit: goldenglobes.com

Οι Χρυσές Σφαίρες του 2024 είναι πλέον παρελθόν. Και πέρα από το ότι oi σταρ έφυγαν κρατώντας το χρυσό βραβείο στο χέρι τους, παράλληλα απόλαυσαν την τσάντα δώρου τους. Μια τσάντα αξίας 500.000 δολαρίων, αποδέκτες της οποίας είναι οι νικητές και οι παρουσιαστές των βραβείων!

Σύμφωνα με το ειδικό δελτίο Τύπου, “συνολικά μισό εκατ. δολάρια, η τσάντα δώρου για τις Χρυσές Σφαίρες της Robb Report προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή προϊόντων και αποκλειστικών εμπειριών. Μια επιλογή, προσεκτικά επιμελημένη σε διάφορες κατηγορίες. Παρουσιάζεται ως “The Ultimate Gift Box”. Στο εσωτερικό του οι παραλήπτες θα βρουν μια Metier Marrakech Brown Suede Bag και το “The Ultimate Gift Book”: έναν ολοκληρωμένο οδηγό που περιγράφει λεπτομερώς τον πλήρη κατάλογο των δώρων. Αυτός επιτρέπει στους παραλήπτες να επιλέξουν ποιες προσφορές θα ήθελαν να δεχτούν.

Τι υπάρχει στη λίστα;

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, υπάρχουν 35 επιλογές για τους καλεσμένους (μερικές από τις οποίες είναι διαθέσιμες σε όλους και μερικές σε λίγους και εκλεκτούς), μεταξύ των οποίων:

Μια διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στη Γαλλία, η οποία είναι διαθέσιμη και στους 83 παραλήπτες και αξίζει 2.200 δολάρια.

Μια πενθήμερη ναύλωση πολυτελούς σκάφους στην Ινδονησία που είναι επίσης διαθέσιμη σε όλους και αξίζει 50.000 δολάρια.

Μια πολυτελής διαμονή στο Four Seasons Punta Mita αξίας 15.000 δολαρίων, διαθέσιμη σε όλους.

Μια all-inclusive διαμονή στη Νέα Ζηλανδία για δύο άτομα αξίας 15.000 δολαρίων, διαθέσιμη σε τρεις μόνο αποδέκτες.

Αυτή είναι μόνο η κορυφή της λίστας. Υπάρχει επίσης μια διαμονή στην Ιρλανδία διαθέσιμη για όλους. Καθώς και ένα ταξίδι στο Ritz-Carlton Grand Cayman αξίας 20.000 δολαρίων, επίσης διαθέσιμο για όλους. Μια συνδρομή σε ένα ιδιωτικό κοινωνικό κλαμπ. Και μια συνδρομή στην XO Jet με 10.000 δολάρια σε πίστωση πτήσεων.

Φυσικά μεταξύ των δώρων που υπάρχουν στο τραπέζι είναι το άφθονο χαβιάρι, τα ποτά, το κρασί και οι θεραπείες ομορφιάς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα