Ζώδια: Τι φέρνει ο Φεβρουάριος στο ζώδιο του Υδροχόου
Γυναίκα μεταφέρει νερό
Credit: 123RF

Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται συχνά ένας μήνας απογοήτευσης, γιατί τα άτομα ανακαλύπτουν ότι η ‘επίλυση’ που έθεταν ως στόχο τον προηγούμενο μήνα, δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο εύκολη. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζετε μια ψυχολογική “καθίζηση”, προσπαθήστε ωστόσο να διώξετε μακριά τα αρνητικά συναισθήματα.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας αγάπης για τους Υδροχόους. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο δυνατά και έτσι θα βιώσετε την κάθε στιγμή της ζωής σας πιο έντονα. Μπορείτε φυσικά να το χρησιμοποιήσετε αυτό και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον σύντροφό σας. Πηγαίνετε μαζί για ένα long weekend, ή διακοπές, ή απλώς κάντε ένα ταξίδι σε κάποιο πολυτελές κέντρο ευεξίας, όπου θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στον Παράδεισο και θα απολαύσετε τις προσωπικές στιγμές, μαζί. Αν προβληματίζεστε με τα χρήματα, απολαύστε ρομαντικές στιγμές στο σπίτι με κεριά, ή δοκιμάστε κάτι καινούργιο στο… ερωτικό παιχνίδι για να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Τον Φεβρουάριο, οι Υδροχόοι θα είναι προσεκτικοί και στοργικοί λόγω της επιρροής της Αφροδίτης, αρκεί να  δώσετε την προσοχή στον σύντροφό σας, αντί να φλερτάρετε με …άλλους. Αυτόν τον μήνα δεν θα είστε καθόλου φειδωλοί και θα περιποιηθείτε πολύ τον εαυτό σας αγοράζοντας καινούργια πράγματα. Προσπαθήστε εν τούτοις να διατηρείτε αυτοέλεγχο, καθώς οι υπερβολικές δαπάνες θα μπορούσαν να σας φέρουν μπροστά σε οικονομικά προβλήματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα