Τα ζώδια της εβδομάδας: Με τη βοήθεια της Αφροδίτης ξεκινά αγαπησιάρικη, όσο και μεγαλοπρεπής
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 20-27/1/2024

Μια εβδομάδα που φιλοξενεί την Πανσέληνο στις 25 του μήνα στον Λέοντα, αγαπησιάρικη, όσο και μεγαλοπρεπή, ξεκινάει. Ενδέχεται δε να προκαλέσει απροσδόκητα θετικά αποτελέσματα με τη βοήθεια της Αφροδίτης που εισέρχεται στις 23 στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να βάλει τεχνηέντως το… χεράκι της.

Κριός

Ο τομέας της καριέρας και του επαγγέλματος είναι αυτός που πρωτοστατεί στη ζωή σας, με τη συνάθροιση τριών πλανητών-μαζί με την Αφροδίτη- στις 23/1 στον Αιγόκερω. Ώρα για δουλειά λοιπόν, για σχέδια και υλοποίηση, για να επικεντρωθείτε στις φιλίες με την επικοινωνιακή σας δεινότητα, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους αυτή την περίοδο. Δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά στις κοινωνικές σας σχέσεις και αναζητήστε στις 25/1 με τη λαμπερή Πανσέληνο στον φιλικό σας Λέοντα, ‘δάφνες’ επαγγελματικές, αλλά και σε επίπεδο συναισθηματικής πληρότητας και οικογενειακής ισορροπίας. Περισσότερο ασχοληθείτε με ό,τι αφορά τα παιδιά σας και τα θέματα που τα απασχολούν. Ευνοούνται κάθε είδους νομικές υποθέσεις που τις έχετε από καιρό σε εκκρεμότητα και τώρα ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσετε και να τις τακτοποιήσετε.

Ταύρος

Τα πράγματα είναι ευνοϊκά για εσάς, μιας και ο δικός σας κυβερνήτης  η Αφροδίτη, περνάει από τις 23 του Ιανουαρίου στη σφαίρα επιρροής του φιλικού σας Αιγόκερου, στο 9ο ηλιακό σπίτι σας, κάνοντας εύκολα και ευχάριστα τα ταξίδια που θα κάνετε τώρα και πιο αποδοτικές τις ανώτερες σπουδές που πιθανώς σκέπτεστε να ακολουθήσετε. Στις 25/1, η Πανσέληνος σας σπρώχνει σε αναγκαίες μεταβολές στον τομέα του σπιτιού, είτε αυτές αφορούν σχέσεις οικογενειακές, είτε απλή… αλλαγή στη διαρρύθμιση και στη διακόσμηση του χώρου σας. Μοιράστε σοφά τον χρόνο σας ανάμεσα σε θέματα καρδιάς και σε αυτά της καριέρας, προσεγγίστε θετικά κάθε ζήτημα και μόνο έτσι, από τις 27-28 του μήνα και έπειτα, η Αφροδίτη με τη θετική της όψη προς τον Κρόνο, θα σας αποδώσει πλούσιους τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, γύρω στις 23 Ιανουρίου, οπότε η ερωτική Αφροδίτη εισέρχεται στα χωρικά ύδατα του φιλόδοξου Αιγόκερω εσείς νιώθετε ενδόμυχα την ανάγκη για μικρά΄ παραστρατήματα ‘αδιαφορώντας’ και για τις ενδεχόμενες συνέπειες. Η επερχόμενη ‘Πανσέληνος του Λύκου΄ στις 25, σας ΄ζορίζει΄ λίγο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους γύρω και απαιτείται υπομονή και ψυχραιμία ώστε να διατηρηθεί η γαλήνη και η νηνεμία. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι μπορεί να συναντήσουν τις μέρες αυτές  το έτερόν τους ήμισυ. Εν τούτοις συστήνεται υπομονή και ψυχραιμία και φυσικά, όχι βιαστικές ή ενθουσιώδεις δεσμεύσεις, μέχρι… νεωτέρας. Το ταίρι σας και εσείς, καθώς και οι απόψεις σας- ταυτιζόμενες ή όχι- μπαίνουν στο μικροσκόπιό γύρω στις 27/1, με τη συνάντηση του δικού σας κυβερνήτη  Ερμή και του ενίοτε εριστικού, πλανήτη Άρη. Τα επαγγελματικά σας, βαίνουν ικανοποιητικά και η ανέλιξή σας εκεί, φαίνεται αρκετά πιθανή.

Καρκίνος

Έχετε ανεβασμένη ψυχολογία και αυτό οφείλεται στην παρούσα πλανητική συγκυρία που πραγματικά, φαντάζει θετική και αβανταδόρικη, ιδιαίτερα δε για τον επαγγελματικό σας τομέα. Φαίνεται λοιπόν πως ήρθε επιτέλους η ώρα του θερισμού των κόπων σας, με τον καλύτερο τρόπο. Βασιστείτε στην καλή σας τύχη τούτη την ώρα, αλλά  και στον κοινωνικό σας κύκλο που είναι πρόθυμος να σας συμπαρασταθεί ουσιαστικά. Επίσης, από τις 23 και έπειτα, με την Αφροδίτη μέσα στον 7ο οίκο σας, ο τομέας ‘σχέσεις΄ λειτουργεί ομαλά και πληθωρικά σε αισθηματικά και σε καθαρά επαγγελματικά ζητήματα.. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις ανάγκες του στις 25 του μήνα με την Πανσέληνο να προωθεί τα οικονομικά σας και να προσφέρει χρήσιμες επιλογές που με τη σειρά τους, θα σας προσφέρουν την ξεγνοιασιά που επιθυμείτε.

Λέων

Από τις 23 του μήνα φίλοι Λέοντες, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον γεμάτο από πλανήτες 6ο σας οίκο στον Αιγόκερω, αρχίζει η ίδια η καθημερινότητά σας να παίρνει ‘τα πάνω’ της, όπως και η δουλειά σας, επίσης. Δραστήριο και  ξαφνικά ΄ανατρεπτικό, ενδέχεται να προκύψει το επόμενο επταήμερο, ενώ η φυσική σας κατάσταση συνεπικουρεί την ψυχολογία σας που, με κάποια μικρά διαλείμματα, προβλέπεται να είναι καλή. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 25/1, φωτίζει τον… εαυτό σας και την ανάγκη του για αλλαγές ακόμη και στην εμφάνισή του. Νέα και αστραφτερή γκαρνταρόμπα και μια καινούργια, πιο υγιεινή διατροφή θα σας δελεάσουν. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, κάποιες καλές επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πολύ πιθανό να σας προταθούν.

Παρθένος

Φροντίστε, φίλοι Παρθένοι, να συγκρατήσετε την υπέρμετρη καταναλωτική σας διάθεση αυτή την εβδομάδα για να μη μετανιώσετε πικρά αργότερα για τα απερίσκεπτα έξοδά σας. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέξετε τα νεύρα σας και την κοφτερή γλώσσα, ιδιαίτερα απέναντι στον αισθηματικό σας σύντροφο μιας και ο Άρης στον 5ο σας οίκο μπορεί να προκαλέσει αρκετές- αχρείαστες- έριδες. Θα ηρεμήσετε αρκετά, εν τούτοις, μετά την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 23 του μήνα, γεγονός που θα φέρει έναν γενικό κατευνασμό στην ένταση που υπάρχει ακόμη και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Πανσέληνος στις 25/1, σας προτείνει να είστε φειδωλοί στην ευρεία γνωστοποίηση των μύχιων στόχων σας, όχι για τίποτα άλλο, απλώς και μόνο για να…πραγματοποιηθούν αυτοί, κάποια στιγμή.

Ζυγός

Είναι μια περίοδος, που προμηνύει ζυμώσεις σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και τις πιθανές βοήθειες που θα λάβετε  στο μέλλον από ισχυρούς φίλους που θα σταθούν στο πλευρό σας. Από τις 23 του μήνα και έπειτα, θα νιώσετε καλύτερα και πιο αρμονικά με τον οικογενειακό σας κύκλο και η καθημερινότητά σας θα σας χαρίζει αίφνης, περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Ασχοληθείτε με το ταίρι σας και τις ανάγκες του, αναθεωρείστε μαζί του κάποια πράγματα που φαίνεται να μην ΄τραβάνε΄ στη σχέση σας ενώ, εάν είστε αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα και καλή ‘περίπτωση΄ που είναι πιθανό να διαφανεί πιθανότατα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Σκορπιός

Ευκαιρία για ‘έξω καρδιά΄ νοοτροπία, μπόλικη διασκέδαση και ανεμελιά τούτη την εβδομάδα φίλοι Σκορπιοί, ενώ θα έχετε επίσης την επιθυμία να αλλάξετε άρδην την εμφάνισή σας, κάτι που θα σας ανυψώσει το ηθικό. Θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε επαγγελματικά ζητήματα μαζί με τους κοντινούς σας συνεργάτες, για το καλό της δουλειάς σας. Από την άλλη, μη βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με τυχόν καινούργια προτεινόμενα projects και προτείνω να διαβάσετε με προσοχή το ψιλά γράμματα των συμφωνιών που καλείστε να υπογράψετε. Προσοχή ιδιαίτερη απαιτείται κοντά στην Πανσέληνο στον Λέοντα στις 25/1. Με πολλή και σοβαρή δουλειά δε, αυτή η εβδομάδα μπορεί να αποβεί ευεργετική και για καθαρώς οικονομικά ζητήματα που αφορούν ευκαιρίες επενδύσεων, περισσότερο καθώς βαδίζουμε προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Τοξότης

Θεματάκια με τα αισθηματικά σας είναι πιθανό να έχετε αυτήν την περίοδο με τον σύντροφό σας να μη σας καταλαβαίνει απόλυτα και να προκύπτουν έτσι καβγαδάκια ή σκηνές ζηλοτυπίας. Όλα αυτά όμως βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την άλλη εβδομάδα-23/1-που θα μαλακώσει το κλίμα. Ευνοημένα θα είναι και τα οικονομικά σας με την είσοδο αυτή και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας κάνει να επικοινωνείτε καλύτερα με όλους. Ακόμη και στον επαγγελματικό τομέα, οι καταστάσεις εξομαλύνονται και η κάθε σχετική ανησυχία σας απομακρύνεται, παρά την Πανσέληνο στις 25/1 που θα θελήσει ίσως να ρίξει εδώ, λίγο λάδι στην φωτιά. Εσείς, ψύχραιμοι και όλα καλά θα πάνε!

Αιγόκερως

Τυχερή και μάλλον ανέφελη η εβδομάδα που έρχεται για εσάς, υπόσχεται επιτυχίες με ό,τι καταπιαστείτε. Η Αφροδίτη στις 23 του μήνα μπαίνει στον ζωδιακό σας χώρο, όπου βρίσκεται ήδη ο Άρης και σας σπρώχνουν μαζί, σε νέα και ευοίωνα ξεκινήματα, ακόμη και ερωτικά! Μην αγχώνεστε υπερβολικά για τίποτα λοιπόν και μη βιάζεστε να δράσετε, ακόμη δε περισσότερο, μην ασχολείστε με μαστορέματα με αιχμηρά αντικείμενα, μη κάνετε extreme sports και προπαντός μην οδηγείτε επιθετικά, γιατί ελλοχεύουν ατυχήματα, λόγω-κυρίως- του Άρη

Οι ελεύθεροι ΄σκοπευτές΄ του ζωδίου σας ευνοούνται σημαντικά στη δημιουργία νέας αισθηματικής σχέσης που θα εμφανιστεί στον ευρύτερο κύκλο των επαγγελματικών γνωριμιών σας και θα σας δώσει τα εχέγγυα για ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσετε την ερχόμενη εβδομάδα ως μια ευκαιρία, να αποστασιοποιηθείτε κάπως από αισθηματικά προβλήματα και θα θελήσετε ίσως να επανεξετάσετε ή και να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα με την ησυχία σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 23/1 αφορά το αισθηματικό σας παρελθόν και στις μνήμες από παλιές αγάπες. Η Πανσέληνος απέναντι σας στις 25 του μήνα ρίχνει φως στις σχέσεις σας και σας κάνει να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα μέσα σας σε ό,τι έχει να κάνει με εσάς και τους… άλλους. Στα επαγγελματικά σας, είναι πιθανό να σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε, επιτέλους, σχέδια από το παρελθόν που είχατε μεν σκεφτεί αλλά δεν τα ‘τολμήσατε΄ ποτέ. Ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε πάντως, σκεφτείτε το καλά πριν το ξεκινήσετε, ιδιαίτερα μάλιστα προς το τέλος του επταημέρου.

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε την αγαθή τύχη σας αγαπητά μου Ψαράκια, για να διευρύνετε την επιτυχία σας στη δουλειά, ή για να συναντήσετε την αδελφή ψυχή που χρόνια ονειρεύεστε και δεν έχετε βρει ακόμη. Άτομα αγαπημένα από το παρελθόν σας,  επανακάμπτουν με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 23/1 και σας βάζουν ευχάριστα διλήμματα. Εσείς δείτε τι σας ελκύει από όλα αυτά και πάντως αποφύγετε να παρασυρθείτε βιαστικά πίσω σε  οτιδήποτε έχει κάνει ήδη τον κύκλο του και έχει λήξει από καιρό. Ελλοχεύουν βλέπετε κίνδυνοι πλάνης και αποτυχίας, ακόμη δε και σοβαρού ρίσκου σε ό,τι αφορά την τωρινή σας κατάσταση και φυσικά, τη σχέση σας. Ανοιχτείτε στους συνεργάτες σας με καθαρές κουβέντες και με τόλμη και, όλο και κάτι καλό θα προκύψει από αυτή την στάση στα επαγγελματικά σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα