Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (28/11) – Καρκίνοι νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σας
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και φέρνει στα ζώδια καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Επανενώσεις με αυθόρμητες προσεγγίσεις. Ευνοϊκές συνθήκες για αγοραπωλησίες και τακτοποίηση των οικονομικών.

Κριός

Λειτουργείς με θετική διάθεση στον χώρο εργασίας και βρίσκεις λύσεις ενώ αποβάλλεις και το άγχος. Δείχνεις κατανόηση σε εκκρεμότητες και επικοινωνείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου. Η μέρα ανατρέπει τη ρουτίνα που σε κουράζει.

Ταύρος

Η αποφασιστικότητά σου κυριαρχεί στο επαγγελματικό πεδίο και δεν διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες. Ακούς τις απαιτήσεις των συνεργατών σου και αυτό λειτουργεί αρμονικά. Νέες γνωριμίες στο προσκήνιο.

Δίδυμος

Δείξε προσοχή σε πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου και μην πάρεις τώρα αποφάσεις. Η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί στη ζωή σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις μία συναισθηματική απογοήτευση.

Καρκίνος

Ευχάριστες ευκαιρίες για τα οικονομικά σου ενώ τακτοποιείς υποθέσεις που εκκρεμούν. Επίσης, αυξάνεις το εισόδημά σου. Ένας νέος έρωτας ίσως εμφανιστεί στη ζωή σου.

Λέων

Δίνεις λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και κλείνεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν. Δείχνεις διαλλακτικότητα και κατανόηση στην οικογένεια και λειτουργείς βοηθητικά.

Παρθένος

Μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις με συναδέλφους για να μην πιεστείς ψυχολογικά. Οι εμμονές δημιουργούν εντάσεις με κοντινά σου άτομα ενώ τρέχεις για θέματα καθημερινής τριβής. Στο τέλος της μέρας, τακτοποιείς ό,τι έχεις αναλάβει.

Ζυγός

Δείξε τι πραγματικά θέλεις και μην κάνεις εκπτώσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Νιώθεις αποδεκτός και επικοινωνείς με άτομα που είναι σημαντικά για σένα. Κατανόησε τους συναδέλφους και μην δημιουργείς προβλήματα και ένταση.

Σκορπιός

Εμμονές και ανασφάλειες σε οδηγούν σε νευρικότητα και άγχος. Η υπερένταση και οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε ό,τι θέλεις να διεκπεραιώσεις.

Τοξότης

Οι συνθήκες στην επαγγελματική σου ζωή είναι ιδανικές και ξεπερνάς τυχόν κόντρες με τους ανωτέρους σου. Αναζητάς την συντροφιά δικών σου ανθρώπων γιατί θέλεις να νιώσεις ασφάλεια. Θέματα ακίνητης περιουσίας σε ευνοούν οικονομικά.

Αιγόκερως

Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί σε ξεσπάσματα που επηρρεάζουν τις σχέσεις σου. Προσοχή στον χώρο εργασίας γιατί η ένταση δημιουργεί προβλήματα με άτομα που έχουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με την οικογενειά σου.

Υδροχόος

Νέες συνεργασίες διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες. Προχωράς με σωστά βήματα σε συμφωνίες και πείθεις τους άλλους με τα επιχειρήματά σου. Ισορροπείς εργασιακές σχέσεις ενώ ομορφαίνεις την καθημερινότητά σου.

Ιχθύς

Η εσωστρέφεια σε ρίχνει ψυχολογικά και μέχρι και το μεσημέρι η σκέψη σου, δεν ξεφεύγει από καταστάσεις του παρελθόντος. Αργότερα, η ψυχολογία σου αλλάζει και διεκδικείς την προσοχή στο περιβάλλον σου. Περιόρισε την εριστικότητα γιατί εμποδίζει την θετική έκβαση στη ζωή σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα