Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (16/4) – Παρθένοι το ένστικτό σας είναι αλάθητο
ζώδια προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα και δίνει στα ζώδια συναισθηματισμό, έμπνευση, εκδήλωση συναισθημάτων. Διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, προσοχή σε έξοδα για λόγους εντυπωσιασμού. Ευνοϊκές οι συνθήκες για έναρξη σχέσης.

Κριός

Η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων σε βοηθάει να βγεις κερδισμένος/η σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει. Επικεντρώσου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος

Με δυναμισμό προχωράς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει και εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου. Σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρά τις δυσκολίες που θα βρεις στο δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν.

Δίδυμος

Νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν με υπόγειους τρόπους να φρενάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Άκου την διαίσθησή σου και με ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη πάρε σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Συζητήσεις που έχουν σχέση με τους στόχους σου είναι πιθανόν να εξελιχθούν σε καταλυτικές συνεργασίες για τη ζωή σου.

Λέων

Τακτοποιείς υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ηρεμία και η αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή σε βοηθούν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου.

Παρθένος

Οι ανασφάλειες προκαλούν εντάσεις, για αυτό δώσε προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες και τις πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν. Κλείσε συμφωνίες συμφέρουσες για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο.

Ζυγός

Δείξε προσοχή στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι γιατί η ένταση που νιώθεις δεν είναι διαχειρίσιμη. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε απογοητεύουν, όπως και τα οικονομικά σου που παίζουν κομβικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.

Σκορπιός

Απόφυγε έξοδα που δημιουργούν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Ξεκαθαρίζεις υποθέσεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και με ωριμότητα έχεις δίπλα σου τα άτομα που θέλεις να είναι μέρος της ζωής σου.

Τοξότης

Μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη. Εντοπίζεις τους βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και προσπαθείς να τα ξεπεράσεις.

Αιγόκερως

Ισορροπείς καταστάσεις που έχουν προκύψει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να πάρεις τις απαιτούμενες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο.

Υδροχόος

Τακτοποιείς οικονομικές υποθέσεις και αυτό θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που σου δημιουργούν. Προσοχή σε περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. 

Ιχθύς

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Επικεντρώσου σε ό,τι έχεις αναλάβει για να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα