Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (12/12) – Καρκίνοι νιώθετε ξανά δυνατοί
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, η Σελήνη είναι στον Τοξότη και φέρνει στα ζώδια ανανέωση και αισοδοξία. Δυναμικές προσεγγίσεις, καινούργιοι στόχοι και ανάγκη για περιπέτειες. Διάθεση για ουσιαστικές και άμεσες προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι απαραίτητη η μεθοδικότητα και η οργάνωση. Να ξέρετε όμως πως ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές αποφάσεις.

Κριός

Η ανασφάλεια επηρεάζει τη διάθεσή σου και τις φιλικές σχέσεις. Πιθανές συγκρούεις για οικονομικούς λόγους. Το ένστικτό σου, σε βοηθά και βρίσκεις λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Το απόγευμα ισορροπείς και περνάς όμορφες στιγμές με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Θέτεις γερές βάσεις και κάνεις σταθερά βήματα στον επαγγελματικό χώρο. Δρομολογείς οικονομικά ζητήματα. Κάνεις όμως και περιττά έξοδα. Δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες και διασκεδάζεις με τον/τη σύντροφό σου.

Δίδυμος

Η καχυποψία σου προκαλεί συγκρούσεις και υπερβολικές αντιδράσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Η ένταση δημιουργεί αρνητικές επιπτώσεις και στις φιλικές σου σχέσεις. Από την άλλη η ανεξαρτησία σου έχει αντίκτυπο και στη σχέση σου.

Καρκίνος

Ο έντονος συναισθηματισμός σου, ίσως σε οδηγεί μακριά από άτομα που βλέπεις καθημερινά. Σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις σε ψυχολογικής φύσης θέματα και να νιώσεις ξανά δυνατός/ή.

Λέων

Βάζεις όρια σε επιθυμίες συνεργατών σου. Οι αντιθέσεις σου σε απομακρύνουν και οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου σε οδηγούν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Ανατροπές στον επαγγελματικό χώρο.

Παρθένος

Βρίσκεις την ψυχική ισορροπία μέσα από την άσκηση, σωματική και πνευματική. Είναι η διέξοδός σου από τη δουλειά που σου δημιουργεί στρες. Οι υποχρεώσεις αυξάνουν και προσπαθείς να ανταποκριθείς με καλό προγραμματισμό.

Ζυγός

Αξιοποιείς κοινωνικές εκδηλώσεις και νέες γνωριμίες για τις μελλοντικές φιλοδοξίες σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο και οι λύσεις που δίνεις σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Βάλε στην άκρη το άγχος και την κριτική.

Σκορπιός

Ξεπερνάς φοβίες και αξιοποιείς τις ευκαιρίες που έχεις μπροστά σου. Το πάθος δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπο που σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

Τοξότης

Πάρε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο, σε σχέδια και επιδιώξεις. Απόφυγε τις ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν ανούσιες αντιπαραθέσεις. Ξεπερνάς τις δυσκολίες με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αρκετοί θα σου δείξουν τον θαυμασμό τους.

Αιγόκερως

Ο εγωκεντρισμός σου, δημιουργεί προβλήματα στα προσωπικά σου. Ξεχωρίζεις στον εργασιακό χώρο. Οι δυσκολίες φέρνουν στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες. Προσαρμόσου σε νέα δεδομένα και προτεραιότητες.

Υδροχόος

Εμπορικές συμφωνίες σου δίνουν την ευκαιρία να ξεχωρίσεις. Τα πολλά λόγια δεν κάνουν καλό. Ούτε βοηθούν στην ανέλιξή σου. Η χαρά χαρακτηρίζει την ημέρα και τις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά.

Ιχθύς

Απολαμβάνεις την επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να κάνεις τους απαραίτητους σχεδιασμούς. Η επιμονή και η υπομονή σε βοηθούν και βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα