Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (6/12) – Σκορπιοί επιτέλους βγαίνετε από το αδιέξοδο
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και φέρνει στα ζώδια επανασυνδέσεις και ευχάριστες συναντήσεις. Ευνοϊκές συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση και εσωτερική ισορροπία.

Κριός

Διεκδικείς τις καλύτερες οικονομικές απολαβές στα επαγγελματικά σου και οι συζητήσεις, σου φέρνουν κέρδη. Οπότε, η απογοήτευση δεν σου ταιριάζει. Νιώθεις ασφάλεια και η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Απόλαυσε υπέροχες στιγμές με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Ανατροπές στα επαγγελματικά σου, δημιουργούν εντάσεις και είσαι σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου. Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις, λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχική σου διάθεση και νιώθεις ανασφάλειες. Ωστόσο, η μέρα έχει τις προϋποθέσεις να πραγματοποιήσεις ανατρεπτικά ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμος

Έχεις δίπλα σου τα κατάλληλα πρόσωπα και σε στηρίζουν. Προχωράς με γρήγορους ρυθμούς και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Η ψυχολογία σου είναι στα ύψη ενώ βρίσκεις νέα πνευματικά ενδιαφέροντα.

Καρκίνος

Καθοριστικό ρόλο για να πετύχεις τα σχέδια σου είναι η θετική επικοινωνία. Μην απογοητευτείς με την πρώτη δυσκολία. Οι φίλοι, σου δίνουν την ευκαιρία να μιλήσεις για θέματα που αγαπάς, όπως ταξίδια.

Λέων

Επικρατεί ισορροπία στις συνεργασίες σου και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου είναι εμφανής. Μη χάνεις την προσωπικότητά σου για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Η μέρα σε οδηγεί σε νέες ευκαιρίες.

Παρθένος

Ξεκαθαρίζεις ζητήματα στον χώρο εργασίας με ένστικτο και αντίληψη. Ο δυναμισμός σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και δίνεις οριστικές λύσεις. Το ένστικτό σου, βοηθά να βρεις λύσεις στην καθημερινότητα και να βγεις κερδισμένος/η.

Ζυγός

Επικοινωνείς με άτομα από το εξωτερικό και σου προτείνουν ενδιαφέροντα πράγματα. Πρωταγωνιστείς σε παρέες σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Μην αμελείς κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Αξιοποιείς τις ευκαιρίες να λύσεις οικογενειακά θέματα και παίρνεις αποφάσεις που σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Αυτό εξομαλύνει τις προηγούμενες δύσκολες μέρες και οι πρωτοβουλίες σου, σε οδηγούν σε δρομολογήσεις ζητημάτων που σε απασχολούν. Προχωράς χωρίς εμπόδια στον εργασιακό χώρο, με όπλο την αντίληψή σου.

Τοξότης

Ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση για καλή ενέργεια. Δείχνεις την εργατικότητά σου παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες και βρίσκεις τις λύσεις σε ό,τι αναλαμβάνεις. Ωστόσο, η καθημερινή τριβή σου δημιουργεί ένταση που ίσως ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Ξεπερνάς τις ανασφάλειες και βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου. Τακτοποιείς εκκρεμότητες και σε ανακουφίζει ψυχολογικά. Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές και χαλαρώνεις ενώ διεκδικείς και πετυχαίνεις οικονομικούς διακανονισμούς.

Υδροχόος

Πρόσεξε το παρασκήνιο πίσω από εμπορικές συμφωνίες. Απόφυγε τις συζητήσεις που σε οδηγούν στα άκρα για να μην γίνεις σκληρός και απόλυτος, κάτι που ενοχλεί τα κοντινά σου πρόσωπα. Δημιουργείς τις προϋποθέσεις να περάσεις ευχάριστα με φιλικά πρόσωπα.

Ιχθύς

Εκνευρισμός και ευαισθησίες σε οδηγούν σε λάθος αποφάσεις ενώ οι αναμνήσεις από το παρελθόν σου στοιχίζουν. Ισορροπείς μέσα από την Τέχνη και βλέπεις πιο ρεαλιστικά και ήρεμα τα γεγονότα. Ιδανικές συνθήκες να κλείσεις εκκρεμότητες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα