Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (29/11) – Δίδυμοι διεκδικείτε την πρωτιά
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο και φέρνει στα ζώδια συγκαταβατικές λύσεις σε οικογενειακά θέματα. Βελτίωση των επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων, καινούργιες γνωριμίες και επανασυνδέσεις.

Κριός

Τα επιχειρήματά σου καθορίζουν τη δουλειά σου και σήμερα κλείνεις ζητήματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία, την διαφήμιση και το εμπόριο. Επίσης, τακτοποιείς θέματα που έχεις με κοντινούς σου ανθρώπους. Επικεντρώνεις την προσοχή σου, σε οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούν.

Ταύρος

Η μέρα ανοίγει νέους δρόμους στον χώρο εργασίας και αλλάζουν τα δεδομένα στην καριέρα σου. Αξιοποιείς εμπορικές συναλλαγές και ευκαιρίες καθώς οι ιδέες σου είναι αποδεκτές από όλους. Ξαφνικές προσκλήσεις, σου δίνουν χαρά και η εξωστρέφειά σου ανεβαίνει.

Δίδυμος

Δείχνεις αποφασιστικότητα και παίρνεις πρωτοβουλίες στο επαγγελματικό κομμάτι. Αφήνεις πίσω τις εκκρεμότητες που σου προκαλούν άγχος και δίνεις λύσεις. Διεκδικείς την πρωτιά στον χώρο που κινείσαι.

Καρκίνος

Σημαντικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που είναι πολύ σημαντικό για τους στόχους που έχεις θέσει. Οι κινήσεις σου στα επαγγελματικά βάζουν γερά θεμέλια στο άμεσο μέλλον. Κάποια ζητήματα σε απασχολούν και ζητάς την απομόνωση.

Λέων

Αρνητικές εξελίξεις φέρνουν οι σπασμωδικές κινήσεις γιατί νιώθεις καταπίεση από την πλευρά των ανωτέρων σου. Αιφνιδιάζεις, με τις επαναστατικές αντιδράσεις σου ενώ από το απόγευμα νιώθεις άγχος από τις υποχρεώσεις.

Παρθένος

Ισορροπείς τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου και αποφεύγεις τις εντάσεις στον χώρο εργασίας. Έχεις εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας και βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Ζυγός

Μην πάρεις αποφάσεις γρήγορες γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να επιλέξεις λάθος ανθρώπους. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου χώρο δες με ρεαλισμό τα πράγματα. Από το απόγευμα περνάς όμορφες στιγμές με φίλους.

Σκορπιός

Αξιοποιείς τη μέρα και επικεντρώνεις την προσοχή σου στο κομμάτι της καριέρας σου. Τώρα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν και να πας πιο κοντά στους στόχους σου.

Τοξότης

Το ένστικτό σου, σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις λύσεις σε θέματα από το παρελθόν. Με κινήσεις καίριες θα βγεις από το αδιέξοδο. Ξεπερνάς ό,τι σε έχει πληγώσει και προχωράς με αυτοπεποίθηση, αλλά δεν χάνεις τις ευαισθησίες σου.

Αιγόκερως

Οι καθημερινές υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και αυτό επηρεάζει τα νεύρα σου. Στηρίζεις τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και δίνεις βαρύτητα στις υποχρεώσεις. Δείχνεις τα συναισθήματά σου στον/στην σύντροφό σου.

Υδροχόος

Μην δείξεις πίστη σε πρόσωπα που σκοπό έχουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου. Πάρε αποστάσεις από οικονομικά ζητήματα και μη δεσμευτείς γιατί οι εξελίξεις ίσως είναι δυσάρεστες.

Ιχθύς

Οι υπερβολές σου, ενοχλούν το κοντινό σου περιβάλλον και αυτό σε οδηγεί σε αντιπαραθέσεις. Προκύπτουν εμπόδια από την ασυνεννοησία που έχεις με τους συνεργάτες και οι συγκρούσεις αποτρέπουν τα σχέδιά σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα