Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (28/2) – Ζυγοί λύνετε ζητήματα από το παρελθόν με φιλικά σας πρόσωπα
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή φέρνει θετικές εξελίξεις στα ζώδια και ευνοεί τις συμφωνίες. Οι συνεργασίες είναι χωρίς προβλήματα και ευνοούνται τα ξεκαθαρίσματα και οι λύσεις που βελτιώνουν τις σχέσεις. Συνετές επιλογές με θετικά αποτελέσματα και μελλοντικό αντίκτυπο.

Κριός

Πρωταγωνιστεί η ένταση, η οποία επηρεάζει τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και δείξε κατανόηση για να ξεφύγεις από τον έντονο εκνευρισμό. Διεκδικείς όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν και με επιμονή καταφέρνεις το καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο.

Ταύρος

Οι αλλαγές επηρεάζουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η μελλοντική σου εξέλιξη είναι ουσιαστική, σε αναγεννά και σε βοηθάει να απομακρύνεις προκαταλήψεις. Στα επαγγελματικά αλλάζεις νοοτροπία ενώ πρόσωπα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξή σου.

Δίδυμος

Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις. Η αμέλεια και ο εκνευρισμός δεν βοηθούν να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η στις υποχρεώσεις. Προσοχή σε λάθη και απροσεξίες που θα σου στοιχίσουν.

Καρκίνος

Η μέρα αυξάνει το άγχος και την ένταση στην καθημερινότητα και σου δημιουργεί προβλήματα με τους γύρω σου. Χάνεις την ευθυκρισία σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Απόφυγε τις εντάσεις με τους συναδέλφους λόγω λανθασμένων εντυπώσεων.

Λέων

Πάρε αποστάσεις καθώς οι ευαισθησίες σου δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς με ρεαλιστικούς όρους στα επόμενα βήματά σου. Μόνο με λογική και ωριμότητα μπορείς να κλείσεις ότι σε επιβαρύνει ψυχολογικά στην επαγγελματική σου ζωή. Τα ξεκαθαρίσματα λειτουργούν θετικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Παρθένος

Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και δημιουργούν τις συνθήκες για να σε βοηθήσουν, φρόντισε να περιορίσεις την απολυτότητα και τον εγωισμό. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες που φέρνουν ένταση.

Ζυγός

Τακτοποιείς οικονομικά θέματα με την στήριξη ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φιλικά πρόσωπα σου φτιάχνουν τη διάθεση και η επικοινωνία μαζί τους λύνει ζητήματα από το παρελθόν. Προτάσεις για νέες εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο.

Σκορπιός

Κράτησε ήπιους τόνους στον εργασιακό χώρο καθώς η ένταση δημιουργεί προβλήματα με συναδέλφους. Δείξε ωριμότητα για να αποφύγεις την αναστάτωση που από το απόγευμα και μετά θα περάσει στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Τοξότης

Η εσωστρέφεια πρωταγωνιστεί και σε φέρνει σε δύσκολη θέση ενώ θα στιγματίσει τις φιλικές σχέσεις. Οι κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι δεδομένες, για αυτό προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός/ή για να βοηθήσεις στην εξέλιξη των στόχων σου.

Αιγόκερως

Ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα και στη διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Τα λάθη είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να εκτεθείς λόγω επιλογών πού προέρχονται από το έλλειμμα ευθυκρισίας. Ασχολήσου με την τέχνη και τη μουσική για να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Υδροχόος

Αναλαμβάνεις ευθύνες στη δουλειά και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για εσένα. Νέες προτάσεις είναι άκρως δελεαστικές. Πάρε πρωτοβουλίες για να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις στον εργασιακό περίγυρο. Σήμερα ανοίγει μία νέα περίοδος που λειτουργεί πιεστικά αλλά σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Ιχθύς

Προσοχή στην κυκλοθυμική διάθεση που επηρεάζει αρνητικά τις συζητήσεις. Προτάσσεις τις ανάγκες σου και αυτό ενοχλεί τους ανωτέρους σου και οδηγεί σε προστριβές. Σήμερα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια και να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε πληγώνουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα