Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (22/5) – Υδροχόοι εντυπωσιάζετε νέα πρόσωπα με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας
Ζώδια αστρολογία
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και δίνει στα ζώδια αυτοπεποίθηση και ώθηση για δυναμικές ενέργειες. Διάθεση για φλερτ, με νέα άτομα. Τα ζευγάρια προχωρούν σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις και οδηγούνται στην ευτυχία.

Κριός

Χαίρεσαι την συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου με πάθος και έντονα συναισθήματα. Νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον σε “καθηλώνει” με την οικειότητα και απογειώνει τις αισθήσεις σου.

Ταύρος

Περνάς όμορφα με το ταίρι σου και φιλικές συντροφιές ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες νέο πρόσωπο, ανοίγει τους ορίζοντές σου.

Δίδυμος

Πρωταγωνιστεί η θετική διάθεση με αποτέλεσμα να “προκαλεί” υπέροχα συναισθήματα σε εσένα και τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είστε κοντά σε πνευματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Γεμίζεις τους δικούς σου ανθρώπους με αισιοδοξία και χαρά και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα συναντηθείς με άτομο από το παρελθόν και θα εκτοξεύσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Λέων

Η ισορροπία σε βοηθάει να αποφύγεις τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σου. Η θετική σου διάθεση απογειώνεται καθώς κάνεις συντροφιά με άτομα που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

Παρθένος

Η ρεαλιστική σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια να ικανοποιήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Άτομα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σου πορεία δείχνουν το ενδιαφέρον τους και νιώθεις τρυφερότητα.

Ζυγός

Οι ώρες που περνάς με το ταίρι σου είναι αρκετά διασκεδαστικές και καθορίζουν το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία σου δίνει φτερά ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Σκορπιός

Ιδανικές οι νέες γνωριμίες που κάνουν την εμφάνισή τους. Ξεφαντώνεις και απολαμβάνεις την παρέα του προσώπου που σε συντροφεύει. Τα έντονα συναισθήματα σε οδηγούν σε μοναδικές στιγμές μαζί του.

Τοξότης

Η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σε αφήνουν να χαρείς νέες γνωριμίες. Δημιουργείς μοναδικές στιγμές και απολαμβάνεις ρομαντικές συναντήσεις με τον/την σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Κανένας και τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Τα ξεκάθαρα θέλω σου φέρνουν κοντά σου νέο πρόσωπο που έχει συναισθήματα για εσένα.

Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σου εκτιμά τα συναισθήματα που έχεις για αυτόν/ή και σου ανταποδίδει την αγάπη και τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις νέο πρόσωπο με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

Ιχθύς

Αν δεν κρατήσεις τον εκνευρισμό σου και την ένταση, θα επηρεάσεις αρνητικά την προσωπική σου σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα μπει στη ζωή σου πρόσωπο από το παρελθόν και θα σε αναστατώσει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα