Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (20/12) – Τοξότες είναι ώρα για αλλαγές στην εικόνα σας
ζώδια προβλέψεις

Σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό και δίνει στα ζώδια, αυθορμητισμό, αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Νέες αρχές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, αν και οι παρορμητικοί χαρακτήρες πρέπει να έχουν αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση. 

Κριός

Τακτοποιείς λεπτομέρειες από την καθημερινότητα και αυτό λειτουργεί λυτρωτικά στην ψυχολογία σου. Ωστόσο, νιώθεις πίεση από εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο. Βρίσκεις λύσεις και απογειώνεις τη δημοφιλία σου.

Ταύρος

Πρόσωπα ζητούν τη συνεργασία μαζί σου καθώς είσαι έτοιμος/η να κάνεις την ανατροπή στην επαγγελματική σου καριέρα. Δείχνεις τα ταλέντα σου και εκπλήσσεις ευχάριστα το περιβάλλον σου.

Δίδυμος

Επικεντρώσου στην οικογένειά σου και απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους. Με κατανόηση και καλή διάθεση λύνεις προβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους από το παρελθόν. Οι αδέσμευτοι/ες επικοινωνείτε με άτομο που σας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του.

Καρκίνος

Πρωτότυπες λύσεις δίνουν διέξοδο σε θέματα που σε απασχολούν και αναδεικνύεις τις ικανότητές σου σε επαγγελματικές συμφωνίες. Η επαφή με κοντινά σου πρόσωπα σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει.

Λέων

Θετικές εκπλήξεις από συνεργάτες που είχες κάποιες αμφιβολίες για αυτούς. Οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σε απασχολούν έντονα. Τα οικονομικά, σου προκαλούν άγχος και πρέπει να σκεφτείς τη διαχείρισή τους.

Παρθένος

Προχωράς δυναμικά προς τις φιλοδοξίες σου, αν και πρόσωπα λειτουργούν υπογείως. Η αισιοδοξία σου, σε βοηθά να επικοινωνήσεις με φίλους. Προσοχή, στην επιβλητική σου συμπεριφορά γιατί προκαλεί εντάσεις, ειδικά αν σχεδιάζετε κοινά πράγματα.

Ζυγός

Συγκρατείς τα νεύρα σου σε αιφνίδιες αλλαγές που αφορούν οικονομικά ζητήματα, αλλιώς θα επηρεαστεί η συμπεριφορά σου. Θα δείξεις εγωκεντρισμό και η διάθεσή σου χαλάει, με αποτέλεσμα να δημιουργείς προβλήματα και στο περιβάλλον σου.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου, θα συνεργαστείς με λάθος ανθρώπους που σε οδηγούν σε λάθη. Μην εξιδανικεύεις άτομα και κράτα χαμηλά τις προσδοκίες σου για κάποιους για να μην πληγωθείς από τις πράξεις τους.

Τοξότης

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και σου προκαλούν άγχος. Ωστόσο, θα τις βγάλεις εις πέρας με τις πρωτότυπες ιδέες που έχεις. Επικοινωνείς και μαθαίνεις τι ευχαριστεί πραγματικά τους γύρω σου. Είναι ώρα, για αλλαγές στην εικόνα σου.

Αιγόκερως

Δείξε αυτέλεγχο και κράτα απόσταση από άτομα που επηρεάζουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Απόφυγε τριγμούς σε σχέσεις με φίλους καθώς καλό είναι να επικρατήσει κατανόηση και καλή διάθεση. Πιθανά προβλήματα και ανατροπές στις φιλοδοξίες σσου.

Υδροχόος

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην απόλυτη συμπεριφορά σου γιατί σε οδηγεί σε αντιπαράθεση και καβγάδες. Νιώθεις πίεση από το επαγγελματικό περιβάλλον και έρχεσαι σε διαμάχη με πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Ιχθύς

Επικεντρώσου στο συμφέρον σου αλλά μην υπερβάλλεις καθώς οικονομικά θέματα σε οδηγούν σε καχυποψία. Η αντιπαλότητα που νιώθεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο προκαλεί εντάσεις, που επηρεάζει και την αυτοπεποίθησή σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα