Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (12/6) – Δίδυμοι νέες γνωριμίες εκτοξεύουν το πάθος στα ύψη
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει στα ζώδια αρνητικές σκέψεις, άγχος και έντονη εσωτερική ανησυχία. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα πυροδοτούν το άγχος και οδηγούν σε ηττοπάθειες. Λόγια παρεξηγούνται, δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση, προσοχή στις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις.

Κριός

Προσπάθησε να ξεφύγεις από την εγωκεντρική διάθεση και να νιώσεις τι θέλει ο/η σύντροφός σου. Νέα γνωριμία σε προτρέπει να δεις με ρεαλισμό την προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Ξεφεύγεις από πιθανούς προβληματισμούς και είσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο θα σε εκπλήξει και θα σε ανανεώσει.

Δίδυμος

Ο ρομαντισμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση και στα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Νέο άτομο από το οικείο φιλικό περιβάλλον σε φλερτάρει και εκτοξεύει το πάθος στα ύψη.

Καρκίνος

Η αισιοδοξία απογειώνει την σχέση σου και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τον/την σύντροφό σου. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από νέα γνωριμία, που αρχικά μοιάζει ιδανική.

Λέων

Μην παρεξηγείς με ευκολία αυτά που εκφράζει το ταίρι σου για να προστατεύσεις την σχέση σου. Νέα γνωριμία σε βοηθάει να αναθεωρήσεις σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα.

Παρθένος

Λύνεις καταστάσεις του παρελθόντος που ταλαιπωρούν την σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δείξεις τα πραγματικά σου όρια.

Ζυγός

Απολαμβάνεις στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Γνωριμίες σε εντυπωσιάζουν καθώς μπορείς με μεγάλη ευκολία να μαγνητίσεις πρόσωπα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Σκορπιός

Απόφυγε εμμονές και βρες ξανά την τρυφερότητά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη διαφορετικής αντίληψης σε προσωπικό επίπεδο.

Τοξότης

Άφησε τον/την σύντροφό σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και μην είσαι καχύποπτος/η. Πολλά πρόσωπα θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι απαραίτητο να αφεθείς και να αφήσεις τους φόβους σου στο περιθώριο. 

Αιγόκερως

Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Νέο άτομο σου τονίζει την ανάγκη αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου. 

Υδροχόος

Πάθος και τρυφερότητα απογειώνουν την προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν σε έχουν στιγματίσει και διεκδικούν μία θέση δίπλα σου.

Ιχθύς

Μην επιβάλλεσαι στο ταίρι σου καθώς αυτό θα έχει αρνητικές προεκτάσεις στην προσωπική σου ζωή. Νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και σκέφτεσαι αν έχεις χώρο για αυτό στη ζωή σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα