Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο 4/11 – Παρθένοι αναθεωρείτε θέματα της προσωπικής σας ζωής
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία φέρνει στα ζώδια τάση για υπερβολές και παρορμητικές ενέργειες. Παράλληλα τονώνει την αισιοδοξία και δίνει ώθηση για ρίσκα. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης απελευθερώνει συναισθήματα και ανοίγει τον δρόμο για φλερτ, γνωριμίες και επανασυνδέσεις. Μέρα για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Κριός

Ασχολήσου με θέματα οικογενειακά, τα οποία προκαλούν εντάσεις το απόγευμα. Διαχειρίσου ό,τι προκύψει με ηρεμία και μην συγκρούεσαι με συνεργάτες λόγω της κυκλοθυμίας σου. Κράτα ήπιους τόνους – όσο μπορείς – και πάρε αποφάσεις για τις επερχόμενες συνεργασίες σου.

Ταύρος

Πολύ ευνοΪκές εμπορικές συμφωνίες σε αιφνιδιάζουν θετικά. Σε ωφελούν για αυτό σκέψου διπλά τα επόμενα βήματα. Ενθουσιασμός από νέες γνωριμίες ενώ οικογενειακά θέματα σου δημιουργούν έντονη φόρτιση.

Δίδυμος

Βρίσκεις εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα, για αυτό σκέψου ψύχραιμα και μην καθυστερείς στην επίλυσή τους. Τα οικογενειακά θέματα σε προβληματίζουν ενώ την σχέση σου επηρεάζει η νευρικότητά σου.

Καρκίνος

Η ένταση στο χώρο της εργασίας επηρεάζει τα γεγονότα και τώρα πρέπει να πράξεις με λογική και ψυχραιμία. Απέφυγε τις συγκρούσεις και άφησε τα σημαντικά θέματα για άλλη μέρα. Ξεκαθάρισε πως θέλεις να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου θέματα.

Λέων

Επικεντρώσου στις πολλές υποχρεώσεις σου και δρομολόγησέ τις. Δεν λειτουργείς καθαρά και η κούραση σε οδηγεί σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Θα απολαύσεις τις όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και θα αφήσεις πίσω θέματα που είχατε.

Παρθένος

Ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη και οι συνθήκες τέλειες για να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου. Γνωρίζεις ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον και αναθεωρείς θέματα της προσωπικής σου ζωής.

Ζυγός

Πρωταγωνιστείς στο χώρο εργασίας και η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει σε βοηθά για καλύτερες συνεργασίες. Διευρύνεις τον ορίζοντά σου και δεν σε σταματά τίποτα. Ασχολήσου με τον/την σύντροφό σου και έχεις την ανάγκη να δρομολογήσεις εξελίξεις.

Σκορπιός

Εκφράζεις με σκληρό τρόπο την άποψή σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δίνεις χρόνο στα άτομα που είναι στο κοντινό σου περιβάλλον. Προχώρησε σε σημαντικές συμφωνίες αλλά πρόσεξε τις αντιδράσεις που θα δεχτείς.

Τοξότης

Κινήσου με ευελιξία για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για σένα. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες σε κυριεύουν αλλά τελικά θα βρεις τις ισορροπίες σου. Σε αυτό σε βοηθάνε οι δικοί σου άνθρωποι, οι οποίοι σου φτιάχνουν το κέφι.

Αιγόκερως

Ο εγωισμός σου δημιουργεί προβλήματα στις συνεργασίες καθώς διεκδικείς αυτά που σε ενδιαφέρουν. Έχεις ανάγκη για απομόνωση αν και γρήγορα ξεπερνάς τις ευαισθησίες σου και δραστηριοποιείσαι για νέες επαγγελματικές περιπέτειες.

Υδροχόος

Άσε στην άκρη τον εγωκεντρισμό που ενοχλούν τους γύρω σου και προχώρα χωρίς υπερβολές. Τακτοποίησε προσωπικά θέματα γιατί το απόγευμα πιέζεσαι ψυχολογικά από ζητήματα που κάνουν την εμφάνισή τους.

Ιχθύς

Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στον χώρο εργσίας και διεκδικείς ό,τι σε ικανοποιεί. Έχεις άγχος γιατί αντιμετωπίζεις πολλές υποχρεώσεις αλλά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τις τελειώνεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα