Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (25/5) – Δίδυμοι μαγνητίζετε τα βλέμματα
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει στα ζώδια δυνατές σχέσεις, εμπιστοσύνη, αγάπη, αμοιβαιότητα, κατανόηση. Τα ζευγάρια συζητούν πάνω σε καινούργια βάση και ανανεώνουν τα αισθήματα τους. Οι ελεύθεροι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σταθερή σχέση.

Κριός

Απολαμβάνεις τις στιγμές με τον/την σύντροφό σου και το ρομαντικό κλίμα στη σχέση σας. Ο/Η αδέσμευτος/η έρχεσαι πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Εξέφρασε αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον νέα γνωριμία αλλάζει τα δεδομένα στην προσωπική σου εξέλιξη. 

Δίδυμος

Συζήτησε με το ταίρι σου αποφεύγοντας την εγωιστική στάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μαγνητίζεις με την συμπεριφορά σου τα βλέμματα και είναι βέβαιο ότι οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Καρκίνος

Γεγονότα ανατρέπουν την σχέση σου και οι ανασφάλειες προκαλούν εντάσεις. Αν είσαι μόνος/η κλείνεσαι στον εαυτό σου παρόλο που νέοι άνθρωποι σου ξυπνούν έντονα συναισθήματα.

Λέων

Η καλή διάθεση σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο/Η αδέσμευτος/η συναναστρέφεσαι με πρόσωπο που ανακινεί πρωτόγνωρα συναισθήματα με την άφιξή του στη ζωή σου.

Παρθένος

Οι αλαζονικές συμπεριφορές ενοχλούν το ταίρι σου και η αντίδραση του σε αιφνιδιάζει δυσάρεστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν.

Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σου σε βοηθάει στα δύσκολα με την αγάπη και την καλοσύνη του. Επικοινωνείς με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση την δύσκολη ρουτίνα που έχεις.

Σκορπιός

Η κατανόηση από την πλευρά του συντρόφου σου σε ικανοποιεί και σου βγάζει μεγάλη τρυφερότητα. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας.

Τοξότης

Οι μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι σου δεν καλύπτονται και αυτό σε απογοητεύει. Προσοχή σε νέες γνωριμίες και επαφές καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου.

Αιγόκερως

Μην εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί δεν θα αρέσει στο ταίρι σου. Έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή, ωστόσο η υποκειμενική διάθεση μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. 

Υδροχόος

Οι εγωιστικές επιθυμίες σου, απωθούν το ταίρι σου και δημιουργούν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Μην εκδηλώσεις αυθόρμητα όσα νιώθεις σε νέο πρόσωπο, καθώς η επιθετική διάθεση ίσως το απομακρύνει.

Ιχθύς

Αναθεωρείς τις απόψεις σου και αυτό βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και να λειτουργήσετε ως ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον νέο πρόσωπο σε οδηγεί σε καινούργιους στόχους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα