Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (25/11) – Παρθένοι εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει στα ζώδια διστακτικότητα και αρνητικό τρόπο σκέψης. Ενδοιασμοί, αναστολές κάνουν την εμφάνισή τους. Οι επιπλέον καθυστερήσεις δημιουργούν προβλήματα. Το γεγονός αυτό ενισχύει το άγχος και την ανασφάλεια.

Κριός

Ξεπερνάς εμπόδια που έχεις σε συνεργασίες σου. Προσαρμόζεις την ζωή σου σε νέα δεδομένα και λύνεις θέματα επικοινωνίας σε προσωπικό και επαγγελματικό επιπεδο. Λύνεις παρεξηγήσεις με κοντινούς ανθρώπους.

Ταύρος

Δείχνεις επιμονή και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε οικονομικά ζητήματα. Πατάς γερά στα πόδια σου. Ζητάς όμως υποσχέσεις από τους άλλους που δεν μπορούν να στις δώσουν.

Δίδυμοι

Οι οικονομικές συζητήσεις προκαλούν ένταση. Η ανασφάλειά σου δημιουργεί μεγάλη νευρικότητα. Ίσως πρόσωπα θέλουν να σε εκμεταλλευτούν για αυτό πρέπει να ξεφύγεις από τις παγίδες τους.

Καρκίνος

Εστιάζεις στην καλή πορεία των σχεδίων σου και λειτουργείς σε ομαδικό επίπεδο στον χώρο εργασίας. Εκφράζεις σε φίλους, τις ιδέες σου και τις προτάσεις σου.

Λέων

Η έντονη εξωστρέφεια σε οδηγεί σε επαγγελματικά λάθη. Και εκ τούτου αμελείς τις υποχρεώσεις σου. Προτάσεις από το εξωτερικό, σου ανοίγουν τον δρόμο. Η ψυχολογία σου, από το μεσημέρι ανεβαίνει και έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές.

Παρθένος

Ιδανικές συνθήκες για συνεργασίες από το φιλικό σου περιβάλλον. Αφήνεις πίσω τα γεγονότα του παρελθόντος και προχωράς. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και δείξε προσοχή σε άτομα που “κρύβουν” την πραγματική τους εικόνα.

Ζυγός

Μείνε συγκεντρωμένος/η σε ό,τι έχεις αναλάβει για να μην εκτεθείς από λάθη στον επαγγελματικό σου χώρο. Σήμερα μπορείς να κλείσεις οικογενειακά θέματα από το παρελθόν. Διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Σκορπιός

Εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου, στην εργασία σου, με την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που δείχνεις. Η επαγγελματική σου εξέλιξη είναι σίγουρη. Δεν αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Οι ανασφάλειες δίνουν την θέση τους στην αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό από το μεσημέρι και μετά. Παίρνεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο και ξεφεύγεις από καταστάσεις που δεν σου αφήνουν χώρο να δράσεις.

Αιγόκερως

Δείχνεις αποφασιστικότητα για να επωφεληθείς από κάποιες συμφωνίες. Παίρνεις πρωτοβουλίες για ζητήματα ακίνητης περιουσίας που σε απασχολούν έντονα. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και απολαμβάνεις το φλερτ.

Υδροχόος

Κλείνεις σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Διεκδικείς με δυναμικότητα αυτά που θέλεις στον χώρο εργασίας. Σημαντικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές.

Ιχθύς

Σήμερα, ασχολείσαι με ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αξιοποιείς νέες προτάσεις και ανανεώνεις τις σχέσεις σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα