Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (1/6) – Ταύροι νέα πρόσωπα κεντρίζουν το μυαλό και το… πνεύμα σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 1η Ιουνίου, η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Κριό και δίνει στα ζώδια ενέργεια, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, ενώ θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη νέας σχέσης.

Κριός

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βιώσει αναγεννησιακές καταστάσεις αρκεί να αφεθείς στα αισθήματα σου. Ο αδέσμευτος, προετοιμάσου για έντονες γνωριμίες που θα προκαλέσουν αναταράξεις και συναισθηματική θύελλα.

Ταύρος

Εκφράζεις όσα θέλεις στον/στην σύντροφό σου καθώς νιώθεις μοναδικά μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το μυαλό και το πνεύμα.

Δίδυμος

Περιόρισε την απόλυτη στάση που σου προκαλούν τραύματα από το παρελθόν και επηρεάζουν την σχέση σου. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που εμφανίζεται αιφνιδιαστικά δημιουργώντας συναισθηματική ένταση.

Καρκίνος

Κλείνεις θέματα του παρελθόντος και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου αλλά και στην σχέση σου. Ίσως επικοινωνήσεις με πρόσωπο που επανέρχεται στη ζωή σου, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Λέων

Η σκληρή στάση του/της συντρόφου σου, προκαλεί απογοήτευση και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο η επικοινωνία θα σε απογοητεύσει.

Παρθένος

Μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό στη σχέση σου καθώς θα δημιουργηθούν προστριβές. Η καθημερινότητα δεν σε αφήνει να επικεντρωθείς ουσιαστικά με νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου.

Ζυγός

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου και αυτό προκαλεί ανασφάλεια. Προκύπτει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

Σκορπιός

Το πάθος κυριαρχεί και δίνει πνοή στη σχέση σου. Επικοινωνείς με νέο πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός/ή με το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

Τοξότης

Σκέψου με ψυχραιμία και ωριμότητα πως θα εκφράσεις στον/στην σύντροφό σου τι ακριβώς θέλεις. Επιβάλεις τις απόψεις σου σε νέο πρόσωπο, ωστόσο αυτό φέρνει αντιδράσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Αιγόκερως

Κλείνεις θέματα που σε απασχολούν έντονα και τα αφήνεις πίσω σου. Προσοχή στην ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η απολαμβάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Υδροχόος

Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις με τον άνθρωπό σου παρά τις υποχρεώσεις σου. Θα γνωρίσεις πρόσωπο που φαίνεται ιδανικό στα μάτια σου και έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα.

Ιχθύς

Ξεκαθαρίζεις θέματα με το ταίρι σου και δημιουργείς το καλύτερο σκηνικό και για τους δύο. Νέο πρόσωπο σου κεντρίζει την προσοχή με την ρεαλιστική σκέψη και τα έντονα συναισθήματα που εκδηλώνει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα