Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (4/4) – Παρθένοι η διαίσθηση σας προστατεύει από παγίδες
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου, η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και δίνει στα ζώδια θετικές συναναστροφές, κοινωνικές επαφές. Υπάρχει διάθεση για ρίσκο ενώ προκύπτουν νέες συνεργασίες. Ευνοϊκή στιγμή για οικονομικές τακτοποιήσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, ενώ θα υπάρξουν συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Κριός

Η μέρα δεν είναι ιδανική για συμφωνίες καθώς τυχόν παρεξηγήσεις θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Θέλεις να βρεθείς με άτομα πολύ κοντινά σου και να αναπολήσεις όμορφες στιγμές. Κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και κερδίζεις χρήματα.

Ταύρος

Η ένταση σε οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις που έχουν κόστος ψυχολογικό. Δείξε ψυχραιμία και σκέψου πως θα προχωρήσεις για να ξεκαθαρίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή να μην επηρεαστούν οι φιλικές σου σχέσεις από την ανάγκη σου να κυριαρχήσεις.

Δίδυμος

Ρεαλισμός και ευαισθησία σε βοηθούν να αποβάλλεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που σου δημιουργούν προβλήματα. Η συναισθηματική φόρτιση δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε θέματα από το παρελθόν. Αξιοποιείς τις συνθήκες και καταφέρνεις να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος

Η υπερένταση κυριαρχεί και σε οδηγεί σε εντάσεις. Θέλεις να απομονωθείς και να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά. Δώσε προσοχή στην δουλειά σου και στο περιβάλλον που κινείσαι.

Λέων

Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό επίπεδο και η μεθοδικότητα σου, δεν περνά απαρατήρητη από τους ανωτέρους σου. Η γενναιοδωρία σου, δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα με τα άτομα που κάνεις παρέα.

Παρθένος

Παίρνεις πρωτοβουλίες και είσαι ακόμη πιο κοντά στα όνειρά σου. Η διαίσθησή σου, σε οδηγεί με ιδανικό τρόπο και σε προστατεύει από παγίδες. Οι στιγμές με φίλους σε χαλαρώνουν καθώς έχεις τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας.

Ζυγός

Πρόσωπα από το εξωτερικό κάνουν την εμφάνισή τους. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έχεις και δείξε προσοχή σε συζητήσεις νομικές ή εμπορικές. Λειτούργησε με ρεαλισμό στη νέα πορεία που ξεκινά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις και επικεντρώνεσαι στον επαγγελματικό σου στόχο. Πρωταγωνιστείς με δυναμισμό και παίρνεις πρωτοβουλίες που έχουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Η ψυχολογία σου είναι στα ύψη μετά τις συναντήσεις με άτομα από το κοντινό περιβάλλον σου.

Τοξότης

Τα καθημερινά προβλήματα σου δημιουργούν άγχος και ξεσπάς στο περιβάλλον σου. Οι επαγγελματικές ευθύνες είναι πολλές και σου προκαλούν ακόμη περισσότερη ένταση. Η απογοήτευση που θα νιώσεις από συνεργάτες θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα.

Αιγόκερως

Δείχνεις δυναμισμό και εντυπωσιάζεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σου δείχνουν εμπιστοσύνη οι συνεργάτες σου και αυτό σε βοηθά να φτάσεις ακόμα πιο κοντά στα όνειρά σου. Η ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας είναι εξαιρετική.

Υδροχόος

Οικονομικά ζητήματα σου προκαλούν εντάσεις, ωστόσο η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, ανεβάζει την ψυχολογία την δική σου αλλά και των γύρω σου. Καλές οι συνθήκες και για τα επαγγελματικά θέματα που αντιμετωπίζεις.

Ιχθύς

Η καριέρα σου προκαλεί άγχος καθώς οι εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους. Σε επηρεάζουν άτομα που είναι κοντά σου, ωστόσο η ώριμη σκέψη σε καθοδηγεί προς την θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα