Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (23/5) – Παρθένοι νέα γνωριμία αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε το μέλλον σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει στα ζώδια κατανόηση, αποδοχή και διαίσθηση. Καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές επαφές, φλερτ, διασκέδαση, με προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, προκαλεί συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις που αλλάζουν τις προσδοκίες.

Κριός

Περνάς πολύτιμες και ουσιαστικές στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σε… ανεβάζει στον ουρανό.

Ταύρος

Αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και ευθύνες σε ότι αφορά στην προσωπική σου σχέση και νιώθεις πίεση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο σου δίνει ασφάλεια και σταθερότητα.

Δίδυμος

Δημιουργείς την καλύτερη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου με κύριο χαρακτηριστικό το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία σε γοητεύει και εκτοξεύει τα συναισθήματα.

Καρκίνος

Νιώθεις ότι ο/η σύντροφός σου δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και αυτό δημιουργεί μία απόσταση που επηρεάζει την σχέση σας. Νέο πρόσωπο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μία κοινή μελλοντική πορεία.

Λέων

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δημιουργείται από την έλλειψη του/της συντρόφου σου σε σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν, ούτε καν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Παρθένος

Δώσε χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει τις ανάγκες του αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σας. Ξαφνική γνωριμία αλλάζει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τον τρόπο που σκέφτεσαι το μέλλον σου.

Ζυγός

Η ανάγκη για ανεξαρτησία δημιουργεί τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η καλό είναι να ξεπεράσεις νοοτροπίες που μπαίνουν εμπόδιο στην γνωριμία σου με ένα νέο πρόσωπο.

Σκορπιός

Απόφυγε να ξεσπάς τον εκνευρισμό σου στον/στην σύντροφό σου καθώς υπάρχει ο κίνδυνος απόστασης και απογοήτευσης. Νέες γνωριμίες αλλάζουν τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης σου σε προσωπικό επίπεδο.

Τοξότης

Δείξε στο ταίρι σου σταθερότητα για να αποφύγεις δυσκολίες μεταξύ σας. Νέο πρόσωπο από τον χώρο εργασίας ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. 

Αιγόκερως

Μην δώσεις αλλά και μην δεχτείς υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα γνωριμία καθώς αν και φαίνεται ιδανική, πιθανόν δεν είναι.

Υδροχόος

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που απασχολούν το ταίρι σου και εσένα και δημιουργούν ένταση στη σχέση σας. Νέα γνωριμία στη ζωή σου αλλάζει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι τα αισθηματικά σου.

Ιχθύς

Δώσε σημασία στο πάθος και απόφυγε τα αρνητικά συναισθήματα που σε καταβάλουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο λόγω των αμφιβολιών που νιώθεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα