Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (12/6) – Καρκίνοι νιώθετε πρωτόγνωρα συναισθήματα
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δίνει στα ζώδια την ευκαιρία να τακτοποιήσουν υποθέσεις και να οργανώσουν τα σχέδιά τους. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια συζητούν το μέλλον τους ενώ είναι πρόσφορο το έδαφος για επανασυνδέσεις.

Κριός

Εκδηλώνεις τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου και περνάτε μοναδικές στιγμές. Νέα γνωριμία παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς ήρθε για να μείνει.

Ταύρος

Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου γιατί θα σας βγάλουν σε αδιέξοδο. Η κακή διάθεση δεν σε αφήνει να υποδεχθείς νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Δίδυμος

Οι ανασφάλειές σου δημιουργούν εκνευρισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία, σε βοηθάει να αφήσεις πίσω την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Καρκίνος

Οι εξουσιαστικές τάσεις δεν βοηθούν καθόλου την προσωπική σου ζωή. Νέο πρόσωπο προκαλεί εκρηκτικές καταστάσεις και βιώνεις πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Λέων

Δείξε τα καλά στοιχεία σου στο ταίρι σου και θα δεις το πάθος να φουντώνει. Από το περιβάλλον σου προκύπτει νέα γνωριμία που ενισχύει την ανάγκη σου για ασφάλεια.

Παρθένος

Προσπάθησε να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Άτομα από τα παλιά επιστρέφουν και σε αναστατώνουν.

Ζυγός

Αιφνιδιάζεις τον/την σύντροφό σου και ζείτε στιγμές ρομαντισμού. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, που θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα.

Σκορπιός

Η διάθεση για αρμονία σε βοηθάει να αποφύγεις δυσάρεστους καβγάδες. Νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και σου διώχνει τις σκέψεις και τους φόβους για το μέλλον σου.

Τοξότης

Μην αφήσεις τρίτους να δημιουργήσουν προβλήματα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Δεν μπορείς να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες νέων ατόμων που έρχονται στη ζωή σου και δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα. 

Αιγόκερως

Ξαφνικές εκπλήξεις λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος

Θέλεις να γίνεται το δικό σου και αυτό σίγουρα δημιουργεί προβλήματα με το ταίρι σου. Η έντονη κοινωνική διάθεση που δείχνεις προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών.

Ιχθύς

Πιθανές προσκλήσεις ανανεώνουν την σχέση σου και εκτοξεύουν τα συναισθήματα. Νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να τονίσει την ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους σε προσωπικό επίπεδο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα