Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (9/2) – Καρκίνοι οι προστριβές… κοστίζουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και φέρνει στα ζώδια, πρωτοποριακές ιδέες και ουσιαστικές συζητήσεις. Νέες γνωριμίες και φιλίες με αυθόρμητες προσεγγίσεις. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία καθώς υπάρχει ο κίνδυνος για υπερβολές.

Κριός

Οι συγκρούσεις με συνεργάτες είναι αναπόφευκτες, ενώ οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου έχουν αρνητικές εξελίξεις. Σήμερα, η ανασφάλειά σου, δεν σε αφήνει να διαχειριστείς τα πράγματα. Με ψυχραιμία θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Ταύρος

Απόφυγε έξοδα και ξεπέρασε λάθος εντυπώσεις σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Η ανάγκη σου να επιβληθείς σε οδηγεί σε έντονες συγκρούσεις που επηρεάζουν την διάθεσή σου. Μην εκδηλώσεις πιθανές ανασφάλειες στο ταίρι σου καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι ξεκάθαρες.

Δίδυμος

Το ένστικτό σου λειτουργεί θετικά στις εξελίξεις αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την υποψία σου. Διαχειρίσου με ηρεμία ζητήματα με φίλους και ξαφνικές καταστάσεις από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που εντείνει το πάθος και ανοίγει νέες προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Μην είσαι απότομος στον επαγγελματικό χώρο καθώς υπάρχουν οι ευκαιρίες να εξελιχθείς. Επικεντρώσου στις φιλικές σχέσεις και βάλε στην άκρη το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζει την κρίση σου. Οι πιθανές προστριβές κοστίζουν στην ψυχολογία σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Λέων

Σήμερα, θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα κάνεις συζητήσεις στον χώρο εργασίας. Δείξε κατανόηση και οι συνάδελφοί σου θα αντιληφθούν τι μπορείς να προσφέρεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Έχεις θετικά αποτελέσματα σε συμφωνίες και πλέον βρίσκεις τον βηματισμό και στέκεσαι στα πόδια σου. Αξιοποιείς τις συνθήκες και η επικοινωνία με τους γύρω σου σε ικανοποιεί και επιδιώκεις να συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί. Η καλή διάθεση σε φέρνει κοντά σε εκείνους που είναι πολύ σημαντικοί για σένα.

Ζυγός

Εκκρεμότητες από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και σε αγχώνουν. Η ανάγκη σου για απομόνωση είναι πιο έντονη καθώς αντιμετωπίζεις θέματα που σε έχουν στιγματίσει. Ωστόσο, ξεπερνάς τις φοβίες σου με το ψυχικό σθένος που κρύβεις μέσα σου.

Σκορπιός

Σκέψου τις λύσεις που πρέπει να δώσεις σε οικονομικές υποχρεώσεις καθώς το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο πρωταγωνιστεί και σου αποδίδει σημαντικά οφέλη. Είναι σημαντικό να ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με δικά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Αξιοποιείς πιθανές προτάσεις που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική εικόνα και το κύρος σου. Σήμερα, δημιουργείς τις προϋποθέσεις που σε βοηθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και σε οδηγεί πιθανά σε πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν την σχέση σου.

Αιγόκερως

Η ένταση δεν σε βοηθά με φτάσεις τους στόχους σου, ενώ η αναστάτωση που νιώθεις, επηρεάζει την συμπεριφορά σου απέναντι σε άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα ενώ η καχυποψία που εκδηλώνεις πληγώνει τους γύρω σου.

Υδροχόος

Αξιοποιείς τις δυνατότητες που έχεις και το ένστικτό σου σε καθοδηγεί και έχεις την τύχη με το μέρος σου. Βρίσκεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αποβάλλεις τις αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα περνάς όμορφες στιγμές με πρόσωπα κοντινά σου.

Ιχθύς

Περιόρισε τα ξεσπάσματα και απόλαυσε τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε προσοχή σε εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν άγχος. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για να αποφύγεις τις παγίδες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα