Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (8/12) – Υδροχόοι έχετε ανάγκη τους δικούς σας ανθρώπους
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και φέρνει στα ζώδια βελτιωμένες σχέσεις σε εργασιακό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο. Ανάγκη για αποδοχή και συντροφικότητα.

Κριός

Βιώνεις ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Ρίξε τους τόνους με τον/την σύντροφό σου γιατί ξαφνικά γεγονότα σε αναστατώνουν. Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και σε πιέζουν.

Ταύρος

Η αποφασιστικότητά σου, κυριαρχεί στον χώρο της εργασίας σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες και ακούς τις απαιτήσεις των συνεργατών σου και έχετε αρμονική συνεργασία. Νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους και το κέφι και η διασκέδαση κυριαρχούν στη ζωή σου.

Δίδυμος

Λειτουργείς σπασμωδικά και αυτό προκαλεί νευρικότητα στους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Οι φόβοι σου για το μέλλον της καριέρας σου σε επηρεάζουν αρνητικά. Επιθυμείς την απομόνωση για να επικεντρωθείς σε συναισθήματα και σκέψεις από το παρελθόν.

Καρκίνος

Πιθανές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα σου προκαλούν αναστάτωση. Προσοχή στις κινήσεις σου γιατί σε οδηγούν σε λάθη με σημαντικό κόστος. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία και άσε στην άκρη την αδιαλλαξία που επηρεάζει αρνητικά τον/την σύντροφό σου.

Λέων

Επαγγελματικές προτάσεις σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και διαφοροποιείς τους στόχους σου. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ανακατατάξεις στην καθημερινότητα και σε καλούν να αφήσεις συνήθειες πίσω, που δεν σου ταιριάζουν πια. Συναντήσεις αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. 

Παρθένος

Δεν αντέχεις την ρουτίνα στην εργασία σου και αυτό παίζει ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξή σου. Περνάς όμορφα και επικοινωνείς με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Δείχνεις τα συναισθήματά σου στον/στην σύντροφό σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπα με πνευματικές αναζητήσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου.

Ζυγός

Εμπόδια στις οικονομικές εξελίξεις. Με ψυχραιμία, απόφυγε συγκρούσεις και εντάσεις σε ζητήματα που θέλεις να λύσεις. Επιδιώκεις την απομάκρυνση από πρόσωπα που είναι κοντά σου. Άκου το ένστικτό σου και σκέψου αν αυτό δεν έχει επιπτώσεις σε σένα.

Σκορπιός

Οι συνεργασίες σου είναι ικανοποιητικές και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις της ζωής σου. Όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία, ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Τοξότης

Οι καθημερινές δυσκολίες πιθανόν σε μπλοκάρουν και δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Το άγχος κυριαρχεί και επηρεάζει εκκρεμότητες. Η θετική διάθεση σε βοηθά να ξεπεράσεις τις δυσκολίες της μέρας και να ξεφύγεις από την απογοήτευση.

Αιγόκερως

Οι σπασμωδικές κινήσεις επηρρεάζουν τις συνεργασίες σου. Περιόρισε τα νεύρα γιατί έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον επαγγελματικό χώρο. Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειας αλλά από το απόγευμα βρίσκεις ξανά την καλή σου διάθεση.

Υδροχόος

Έχεις ανάγκη για επαφή και επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους. Αποδεικνύεις ότι είσαι κοντά τους και τους συμβουλεύεις. Αποδίδεις σε μέγιστο βαθμό σε εμπορικές συμφωνίες, επικοινωνία και διαδίκτυο αλλά σε εκνευρίζει η καθυστέρηση των γεγονότων.

Ιχθύς

Σε διακατέχουν ανασφάλειες και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Φρόντισε να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αναγνωρίσεις τις προσπάθειές σου. Σε απασχολούν ιδιαίτερα το οικονομικά ζητήματα και πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα