Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (23/2) – Καρκίνοι αξιοποιείτε τις ευκαιρίες και εντυπωσιάζετε με τις ιδέες σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς και έως τις 10 Μαρτίου, φέρνει στα ζώδια κατανόηση, ένστικτο και συναίσθημα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα είναι βελτιωμένες και υπάρχει στήριξη. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι καθώς οι ονειροπολήσεις και οι τάσεις φυγής είναι σε πρώτο πλάνο.

Κριός

Επικεντρώσου στις συνεργασίες και απόφυγε ό,τι σου προκαλεί ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Η ανησυχία παίζει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου, ενώ από το μεσημέρι η εσωστρέφεια σε οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που ρίχνουν ακόμη πιο πολύ τη διάθεσή σου.

Ταύρος

Εκμεταλλεύσου τη διαίσθησή σου για να κάνεις τις σωστές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις που σου δημιουργούν πρόβλημα στον χώρο εργασίας. Μη δείξεις τυφλή εμπιστοσύνη σε φίλους που υπόσχονται πολλά και δεν έχεις και την πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις τους.

Δίδυμος

Οι ανατροπές σου αλλάζουν ρότα στην καθημερινότητα, ωστόσο με αποφασιστικότητα παίρνεις τις σωστές λύσεις και βγαίνεις από το αδιέξοδο. Η αυτοπεποίθηση και η παρουσία σου, γοητεύουν όσους είναι κοντά σου. Δείξε κατανόηση σε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου και απόφυγε την εγωιστική στάση που βλάπτει τις σχέσεις σου.

Καρκίνος

Τακτοποιείς θέματα και δίνεις λύσεις σε υποθέσεις που απασχολούν άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Απλαμβάνεις στιγμές οικογενειακές και καλύπτεις τις φοβίες σου. Αξιοποιείς τις ευκαιρίες καθώς η εύνοια είναι με το μέρος σου και εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου.

Λέων

Σε απασχολούν οι διαφωνίες με συνεργάτες για αυτό καλύτερα απόφυγε συζητήσεις και θα σου δώσουν χρόνο. Επιδιώκεις αρμονία και ισορροπία στη ζωή σου και αφήνεις πίσω την παρεξήγηση με φιλικό άτομο που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.

Παρθένος

Κράτησε ήπιους τόνους και την ψυχραιμία σου γιατί οι κόντρες σε οδηγούν σε εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Βγαίνεις με δυναμισμό προς τα έξω, ωστόσο άτομα από το περιβάλλον σου δείχνουν την ενόχλησή τους. Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στα θέλω σου καθώς ενοχλεί τον/την σύντροφό σου.

Ζυγός

Η θετική εξέλιξη των πραγμάτων, σου δίνει ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Δημιουργείς όμορφη ατμόσφαιρα και απολαμβάνεις στιγμές με πρόσωπα που χαίρονται την παρέα σου. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από τους συνεργάτες σου καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σε διακατέχει.

Σκορπιός

Οι φίλοι σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για αυτό αξιοποίησε τις ευκαιρίες. Από το απόγευμα αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους και αναγνωρίζεις στον εαυτό σου τη δύναμη που νιώθεις μέσα από αυτές. 

Τοξότης

Ακολούθησε το ένστικτό σου για να πάρεις αποφάσεις που παίζουν σπουδαίο ρόλο σε οικονομικές υποθέσεις. Θέλεις να απομονωθείς και αυτό σε οδηγεί σε υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και τονίζει τα συναισθήματά του και σε διεκδικεί.

Αιγόκερως

Πίεση σε ζητήματα συμφωνιών, ταξιδιών ή συνεννόησης. Μην υπογράψεις πριν διαβάσεις προσεκτικά τα χαρτιά που σου δίνουν. Θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, απόφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδια.

Υδροχόος

Δείξε κατανόηση στα θέλω των γύρω σου και μην είσαι απόλυτος/η. Επίλυσε με ψυχραιμία τις οικονομικές διαφορές με συνεργάτες αλλιώς οι συγκρούσεις θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία σου. Απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου, αλλά η έλλειψη αυτοπεποίθησης δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα.

Ιχθύς

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο επίκεντρο, ωστόσο βγάζεις τον εκνευρισμό σου στα πρόσωπα που είναι σημαντικά και προσπαθείς να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Η επιθετική στάση σου δεν αφήνει περιθώριο για συνεργασίες καθώς επιβάλλεις τους δικούς σου όρους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα