Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή 17/11 – Υδροχόοι η ένταση δημιουργεί επιπλέον προβλήματα

Σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και δίνει στα ζώδια, μία θετική όψη. Το πνεύμα είναι δημιουργικό, κάτι που ευνοεί τα επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Ευνοϊκή στιγμή για αποκαλυπτικές συζητήσεις και εξομολογήσεις.

Κριός

Λάβε αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση επαγγελματικών υποθέσεων. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις παρακάτω. Η επιθετική διάθεση καλό είναι να περιοριστεί για να μην οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις. Ασχολήσου με τα πρόσωπα που είναι κοντά σου και προσπάθησε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Ταύρος

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Το καλό φαγητό, ένα ποτήρι κρασί και μία ευχάριστη συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γεμίσει τις στιγμές και θα ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη, πιθανά άγχη που έχεις.

Δίδυμος

Σήμερα αντιμετωπίζεις ζητήματα στην προσωπική σου ζωή και πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το παρελθόν ήρθε στην επιφάνεια και σε καλεί να ανατρέψεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία για το μέλλον.

Καρκίνος

Στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Ανασφάλειες και καχυποψία ταλαιπωρούν εσένα και τις σχέσεις σου. Με το ένστικτό σου παίρνεις θετικές αποφάσεις και ανατρέπεις τα αρνητικά αποτελέσματα.

Λέων

Διαχειρίσου με ψυχραιμία ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς να υπάρξουν ρήξεις.

Παρθένος

Οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σε οδηγούν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα. Πρόσεξε την αδιαλλαξία που δημιουργεί προβλήματα στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Ένταση στο εργασιακό πεδίο και ανατροπές σχεδίων.

Ζυγός

Η σταθερότητα στον βηματισμό και στις αποφάσεις σε βοηθά να εξελίξεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλά και δημιουργικά. Σήμερα στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να είσαι αγαπητός και αποδεκτός από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός

Ανατροπές υπάρχουν στις συνεργασίες σου και σε επηρεάζουν σε κοντινές σου σχέσεις. Αξιοποιείς νέες γνωριμίες που σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Συγκρατείς τα νεύρα σου αλλά οι αποφάσεις χωρίς ξεκάθαρη σκέψη σε οδηγούν σε απογοήτευση.

Τοξότης

Μην είσαι απόλυτος/η γιατί αυτό σε οδηγεί σε προστριβές που καλύτερα να αποφύγεις. Μπορείς να διεκδικήσεις με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την θέση που θεωρείς ότι σου αξίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ανώτεροι σου, αναγνωρίζουν την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακατέχει σε ότι αναλαμβάνεις.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου. Οι πρωτοβουλίες σου, σε οδηγούν σε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Δείχνεις εργατικότητα και η υπευθυνότητα στον χώρο εργασίας.

Υδροχόος

Η ένταση δεν σου επιτρέπει να δεις ψύχραιμα και ξεκάθαρα πως να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Ιχθύς

Η μέρα φέρνει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Εκδηλώνεις ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο. Σε ενοχλούν διεργασίες πίσω από την πλάτη σου και σε οδηγούν σε αντιδράσεις και αδιαλλαξία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα