Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (16/2) – Ιχθείς παίρνετε… “ψυχολογικές ανάσες” και πετυχαίνετε όσα θέλετε

Σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο και φέρνει στα ζώδια πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, υπερβάσεις σε θέματα επαγγελματικής και αισθηματικής φύσης και αισιοδοξία. Για κάποιους/ες θα είναι δύσκολο να καταλήξουν σε οριστικές απαντήσεις και θα διατηρηθεί η χαλαρότητα και η ελευθερία κινήσεων.

Κριός

Κλείνεις υποθέσεις που εκκρεμούν και αξιοποιείς ζητήματα από το παρελθόν με κύριο οδηγό, τη διαίσθησή σου. Αφιερώνεις στιγμές στην οικογένειά σου, δείχνεις ευαισθησία στα όσα νιώθουν και παίρνεις απόσταση από τον χώρο εργασίας προκειμένου να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά.

Ταύρος

Εντυπωσιάζεις τον περίγυρό σου με την εργατικότητα που επιδεικνύεις ενώ ο δυναμισμός σου δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η ανάγκη για διασκέδαση κυριαρχεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, από το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ωριμότητα που δείχνεις μπορεί να δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σου επιτρέψουν να απαλλαγείς από το άγχος.

Δίδυμος

Με τη διαίσθησή σου, αντιλαμβάνεσαι το καλύτερο για σένα και κάνεις τα βήματα που χρειάζονται προς τους στόχους σου. Απόφυγε εντάσεις με φιλικά άτομα καθώς θα προκληθούν ρήξεις ακόμη και με πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σε σένα και έχουν παίξει ρόλο στην εξέλιξή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες από τα social media καθώς σου δημιουργούν αναστάτωση.

Καρκίνος

Η εμμονή σου, κυριαρχεί στις συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα και οι αντιδικίες είναι έντονες. Δείξε ψυχραιμία και καλή διάθεση για να αποφύγεις αυτές τις καταστάσεις. Κινείσαι με δυναμικότητα σε εμπορικές συναλλαγές και αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό και φόβο στους συνεργάτες σου. Ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για διασκέδαση δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις σου.

Λέων

Η θετική σου διάθεση σε βοηθά να ξεπεραστεί η κατήφεια και σε οδηγεί στο δρόμο προς την αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής. Η χαρά που νιώθεις, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Ο ανταγωνισμός δεν χωρά στη σχέση σου καθώς δεν αφήνεις περιθώρια με την θετική και δημιουργική σου ψυχολογία.

Παρθένος

Η ένταση στη δουλειά σε απομακρύνει από συναδέλφους σου. Οι ανατροπές στην καθημερινότητα σου δημιουργούν εκνευρισμό. Κράτα χαμηλούς τόνους στις οικονομικές συναλλαγές για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η από τις επιλογές σου. Οι υπερβολικές ανασφάλειες μπορεί να θορυβήσουν τη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με έντονο τρόπο κτητικότητα και ζήλια.

Ζυγός

Σήμερα, τακτοποιείς τις εκκρεμότητες και επικρατεί και πάλι η αρμονία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Εκφράζεις αυτά που θέλεις με άνεση ενώ σημαντικές είναι οι συζητήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι καθώς οι συμφωνίες σας, είναι πολύ θετικές. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθεις την στήριξη από τον/την σύντροφό σου.

Σκορπιός

Η αισιοδοξία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους. Εμπνέεις με τις πρωτότυπες ιδέες και δίνεις όραμα στην ομάδα που βρίσκεσαι. Περνάς υπέροχα με την οικογένειά σου και διασκεδάζεις με ομαδικές δράσεις. Το κέφι απογειώνει την προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να κάνεις μοναδικές συζητήσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Τοξότης

Προσοχή στη δουλειά καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς, ενώ σε επηρεάζουν και οι συγκρούσεις με τους συναδέλφους. Βρες τον δυναμισμό που έχεις μέσα σου για να ανταποκριθείς στις όποιες απαιτήσεις. Η ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν σε γεμίζουν χαρά και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αιγόκερως

Διεκπεραιώνεις ό,τι αναλαμβάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία στο πρόσωπό σου. Τακτοποιείς θέματα που σε αγχώνουν και αποβάλλεις την επικριτική διάθεση που έχεις. Τακτοποιείς θέματα ρουτίνας που αναστατώνουν τη σχέση σου.

Υδροχόος

Αξιοποιείς την ημέρα κλείνοντας λογαριασμούς που μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος. Πρωταγωνιστείς στον περίγυρό σου, με την ωριμότητα και τη μεγάλη ευκολία να δίνεις λύσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνεργασίες σε βοηθούν να κάνεις καινούργια βήματα σε στέρεο έδαφος που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Ιχθύς

Εντυπωσιάζεις τους συναδέλφους, παρόλο το παρασκήνιο και τα κακόβουλα σχόλια. Με σκληρή δουλειά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις. Παίρνεις ψυχολογικές ανάσες που σε βοηθούν να επικεντρωθείς σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα