Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (1/3) – Τοξότες εντυπωσιάζετε με την γοητεία και τον δυναμισμό σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και δίνει στα ζώδια θετική όψη και βοηθά στην υλοποίηση και την τόνωση της αυτοπεποίθησης. Επαγγελματικά πλάνα, ανάληψη ρίσκων, κατάλληλη εποχή για διαπραγματεύσεις.

Κριός

Αναθεωρείς στόχους και παίρνεις αποστάσεις για να αποφασίσεις με συναισθηματική ωριμότητα πώς θα κινηθείς. Νέες επαγγελματικές προτάσεις σε πιέζουν, ωστόσο θα σου αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Επικεντρώσου στην οικογένεια και απόφυγε όσο μπορείς τις αρνητικές συζητήσεις.

Ταύρος

Κινείσαι σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

Δίδυμος

Οι ανασφάλειες επηρεάζουν την ψυχολογία σου και ξεσπάς σε φίλους. Τα οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν επιπλέον νεύρα καθώς μπαίνουν εμπόδια στις φιλοδοξίες σου. Η συμπεριφορά σου δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα με συνεργάτες.

Καρκίνος

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, για να κατευνάσεις την νευρικότητα που φέρνει η μέρα. Οι καχυποψίες κυριαρχούν και σε αποπροσανατολίζουν. Δρομολογείς οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν πολύ καιρό και σε αγχώνουν.

Λέων

Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια στο χώρο της εργασίας δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο και σε οδηγεί σε έντονες αντιδράσεις. Δεν θέλεις πια να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε πρόσωπα που σε υπονομεύουν, πρόσεχε όμως μην δημιουργήσεις περαιτέρω εντάσεις.

Παρθένος

Η σύγκρουση με πρόσωπα που έχεις οικονομικές συναλλαγές είναι δεδομένη καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι θέλουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης παίζει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είσαι απόλυτος/η.

Ζυγό

Πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στον επαγγελματικό χώρο καθώς οι ανατροπές σε επηρεάζουν και δημιουργούν εντάσεις. Απόφυγε αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο και μην ξεσπάσεις σε άτομα που έχεις καθημερινή τριβή.

Σκορπιός

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα και προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε ό,τι σου δημιουργεί άγχος. Μην εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις.

Τοξότης

Πρωταγωνιστείς και εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τον δυναμισμό σου. Αποβάλλεις την ένταση και επιτέλους θέλεις να διασκεδάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο παίρνεις πρωτοβουλίες και αφουγκράζεσαι τις ανάγκες των συναδέλφων σου.

Αιγόκερως

Αξιολόγησε τις νέες γνωριμίες, χωρίς υπερβολή. Η καυστικότητα σου πληγώνει άτομα που πρωταγωνιστούν στον επαγγελματικό σου χώρο. Επαναστατείς σε όσα δεν θεωρείς δημιουργικά και δεν σε εκφράζουν.

Υδροχόος

Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος και σε οδηγεί σε παρορμητικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Ξαφνικά γεγονότα επηρεάζουν τις συνεργασίες σου και σε οδηγούν σε συγκρούσεις. Ρίξε τους τόνους και σκέψου θετικά.

Ιχθύς

Σήμερα, δεν βλέπεις ρεαλιστικά τις οικογενειακές σχέσεις και πρέπει να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που ίσως παίξουν αρνητικό ρόλο στα πράγματα, καθώς αυταπατάσαι. Ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα