Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (27/11) – Ιχθείς μην επικρίνετε τους γύρω σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμους και δίνει στα ζώδια, αισιοδοξία, χαλαρότητα, συγκατάβαση. Ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης, δίνει λύσεις σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Συναναστροφές και γνωριμίες ευχάριστες με αυθορμητισμό και άνεση.

Κριός

Η ένταση στον χώρο εργασίας σου μπορεί να σε οδηγήσει να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Επικοινωνείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που σε γεμίζουν κέφι και νέες ιδέες. Προϋποθέσεις για μοναδικές και χαλαρωτικές συζητήσεις.

Ταύρος

Διεκπεραιώνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα που έχεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Την ίδια ώρα, δημιουργείς αντιπαραθέσεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Μη γίνεις απόλυτος/η για να επιβληθείς.

Δίδυμος

Αξιοποιείς τις ξαφνικές ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα και αυτό σε ανακουφίζει ψυχολογικά. Έχεις κέφι για επικοινωνία με φιλικά σου πρόσωπα και περνάς όμορφα μαζί τους.

Καρκίνος

Βάλε στην καθημερινότητά σου άσκηση και διατροφή που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια. Ασχολήσου με θέματα που έχεις αναλάβει και σου δημιουργούν επιπλέον άγχος.

Λέων

Πρόσωπα από το παρελθόν σου, ανακοινώνουν τα συναισθήματά τους. Ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις όσα θέλεις και να κλείσεις εκκρεμείς υποθέσεις. Βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις στον χώρο εργασίας.

Παρθένος

Αντιμετωπίζεις με θετικό τρόπο τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία. Δρομολογείς σχέδια που αφορούν την εκπαίδευση ή τις φιλοδοξίες σου.

Ζυγός

Θα βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Τακτοποιείς επαγγελματικά θέματα αλλά κράτησε τις ισορροπίες για να αποφύγεις προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Σκορπιός

Η μέρα φέρνει προστριβές στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά από το απόγευμα ξεπερνάς την ένταση και βρίσκεις την καλή σου διάθεση. Με αυτοπεποίθηση λες αυτό που θέλεις στους συναδέλφους σου και λειτουργείς θετικά.

Τοξότης

Αξιολόγησε τις προτάσεις που θα σου γίνουν καθώς μπορεί να ανοίξουν σημαντικές πόρτες για σένα. Θα βρεθείς με άτομα που έχεις να συναναστραφείς καιρό ενώ μία απόδραση με τον/την σύντροφό σου είναι πολύ πιθανή.

Αιγόκερως

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες δημιουργούν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο στη διάρκεια της μέρας ξεπερνάς τις αμφιβολίες για τον/την σύντροφό σου και περνάτε όμορφα. Αναστάτωση από οικονομικά θέματα και συναλλαγές.

Υδροχόος

Το πρωί ξεφεύγεις από την κυκλοθυμία και λειτουργείς με ιδανικό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις. Βρίσκεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως καθώς η διαίσθησή σου σε βοηθά να βρίσκεις ιδανικές λύσεις.

Ιχθύς

Δείξε θετική διάθεση και μην επικρίνεις τους γύρω σου. Οι πρωτοβουλίες σου, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία. Απόφυγε την γκρίνια στους κοντινούς σου ανθρώπους και άφησε πίσω τις δυσάρεστες στιγμές.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα