Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα 20/11 – Καρκίνοι κρατήστε χαμηλούς τόνους
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνει στα ζώδια μία θετική όψη. Ενισχύει την αυτοπεποιθηση και την δυναμικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση και προαγωγή.

Κριός

Ανοίγει μία περίοδος που δρομολογείς οικονομικά σχέδια και αλλαγές που είναι απαραίτητα για να νιώσεις σιγουριά. Σχεδιάζεις με απόλυτη λεπτομέρεια την πορεία των συνεργασιών σου. Προσοχή στο πείσμα που μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Ταύρος

Βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου. Διεκδικείς ό,τι αξίζεις να έχεις. Το βράδυ επικοινωνείς με πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Δίδυμος

Εκφράζεις αυτά που θέλεις στη δουλειά χωρίς να έχεις φόβους. Ούτως ή άλλως έχεις δίπλα σου τα πρόσωπα που σε στηρίζουν. Οι απότομες συμπεριφορές και οι αλαζονικές τάσεις ενοχλούν και δημιουργούν εντάσεις χωρίς λόγο.

Καρκίνος

Η καχυποψία σε οδηγεί σε εκρηκτικές συμπεριφορές και πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα είναι πιθανές και προκύπτουν θέματα από το παρελθόν.

Λέων

Δείχνεις να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται για να αντιληφθείς και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές που μπορεί να σε εκνευρίζουν στον επαγγελματικό χώρο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Όλο αυτό σου δημιουργεί στρες.

Παρθένος

Οι φόβοι παίζουν ρόλο στη διάθεσή σου και αυτό θα επηρεάσει την προσωπική σου θέση στα πράγματα. Φρόντισε να περιορίσεις την καχυποψία στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, γιατί με τον τρόπο αυτό προκαλείς ένταση και προβλήματα.

Ζυγός

Ζυγέ, η χαρά μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πτοήσει την ψυχολογία σου σήμερα. Επιμορφωτικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Οι συνεργασίες σου έχουν θετική εξέλιξη.

Σκορπιός

Οι καθημερινές υποχρεώσεις επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Φέρνεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις, για αυτό μην γκρινιάζεις. Νέες συνεργασίες στο προσκήνιο.

Τοξότης

Σήμερα διεκδικείς την προσοχή και εκφράζεις με αμεσότητα τις απόψεις σου. Μην γίνεις εριστικός/ή με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις βλάβη στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, εκλογικεύεις το συναίσθημα και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου. Άφησε την απαισιοδοξία στην άκρη. Μόνο έτσι θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές.

Υδροχόος

Η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι διάχυτη και επηρεάζει σημαντικά τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. βρίσκεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής θέλοντας έτσι να ξεφύγεις από ότι αρνητικό μπορεί να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες.

Ιχθύς

Μην εκτονώσεις την κακή σου διάθεση σε οικεία πρόσωπα. Γιατί θα χάσεις από δίπλα σου πρόσωπα που είναι κοντά σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο. Θα σου δημιουργήσουν έντονη κυκλοθυμία. Είναι ανάγκη να δώσεις λύσεις για να ξεφύγεις από αυτά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα