Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (19/2) – Δίδυμοι δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και πρωταγωνιστείτε
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και… προκαλεί στα ζώδια θετικά συναισθήματα, κατανόηση, αλληλεγγύη. Η διαίσθηση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ρεαλιστικές, οι συμφιλιώσεις και οι επανασυνδέσεις ενώ στις καινούργιες γνωριμίες υπάρχει προοπτική για μακρόχρονη σχέση. Μείνετε με τα πόδια στο έδαφος, δείξτε πειθαρχία και θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και ένταση.

Κριός

Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων σε βοηθά να πετύχεις με θετικό τρόπο, ουσιαστικές εξελίξεις σε συμφωνίες που έχουν σχέση με το εμπόριο. Σήμερα, η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και η επικοινωνία με φιλικά σου πρόσωπα λύνει υποθέσεις που σε είχαν απασχολήσει.

Ταύρος

Ισορροπείς και κλείνεις θέματα από το παρελθόν και δεν αφήνεις την ευαισθησία να σε οδηγήσει. Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με λογική αν και οι ανασφάλειες είναι ξανά στο προσκήνιο. Ο έντονος συναισθηματισμός και η επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου πρωταγωνιστούν και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στη σχέση.

Δίδυμος

Εξέφρασε με ειλικρίνεια όσα θέλεις και προχώρησε τις συνεργασίες σου με άτομα που αντιλαμβάνονται ακριβώς τις επιθυμίες σου. Η επικοινωνία και η εξωστρέφεια ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις κάθε συζήτηση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στους γύρω σου καθώς πρωταγωνιστείς χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Η αποφασιστικότητα και η σωστή σκέψη, σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις ό,τι σε πιέζει στον επαγγελματικο χώρο. Ξεπερνάς τα απωθημένα και τις προκαταλήψεις και κάνεις μία νέα αρχή. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. 

Λέων

Η επικοινωνία πρωταγωνιστεί στον χώρο εργασίας και μαζί με την αυτοπεποίθηση που σε διακρίνει, θέτεις νέους στόχους και ακολουθείς νέες διαδρομές. Η ψυχολογική σου διάθεση είναι στα ύψη και θέλεις να ασχοληθείς με ό,τι σε γεμίζει συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κινεί έντονα το ενδιαφέρον και απογειώνει την αισιοδοξία και τη διάθεσή σου.

Παρθένος

Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, η συναισθηματική σου διάθεση, δεν βοηθά στο να δεις λογικά προς τα που να κινηθείς επαγγελματικά. Περνάς όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου και η ζεστή ατμόσφαιρα λύνει ζητήματα της καθημερινότητας.

Ζυγός

Σημαντικές εξελίξεις στις συνεργασίες και ουσιαστικές επαφές με άτομα που σου προτείνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ξεκαθαρίζεις με ωριμότητα και θετική διάθεση, υποθέσεις που σου δημιουργούν άγχος ενώ μετά το απόγευμα επικοινωνείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε βοηθούν να νιώσεις σιγουριά.

Σκορπιός

Οικονομικά ζητήματα που είχες σχεδόν ξεχάσει, κάνουν την εμφάνισή τους και σε αγχώνουν. Ωστόσο, σήμερα θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές και να βρεθείς με φιλικά σου άτομα που σε κάνουν να νιώθεις παιδί. Αφοσιώσου στο ταίρι σου και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έχεις μία εποικοδομητική βραδιά που μπορεί να σου χαρίσει πολλά. 

Τοξότης

Η εργατικότητά σου και τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι εμφανή και ικανοποιούν τους πάντες στον εργασιακό χώρο. Οι συζητήσεις με συνεργάτες δημιουργεί σταθερότητα και ισορροπία ενώ δίνουν και λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζεις. Οι ευαισθησίες σου γίνονται άμεσα αντιληπτές από το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να ισορροπήσετε απόλυτα.

Αιγόκερως

Προωθείς σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει σε πιθανές φιλοδοξίες, στις οποίες έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ. Η επαφή σου με πρόσωπα αγαπημένα, σε χαροποιεί και σου φτιάχνει την ημέρα και το κέφι. Οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Διατηρείς την ψυχραιμία σου αν και οι ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο σε οδηγούν σε κόντρες με τους ανωτέρους σου. Η ανάγκη σου για διασκέδαση σε οδηγεί σε φιλικά πρόσωπα που δημιουργούν τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικές στιγμές.

Ιχθύς

Αξιοποιείς τη διαίσθησή σου και σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα παίρνεις αποφάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στον χώρο εργασίας. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και σε βοηθά να δείξεις κατανόηση στους άλλους, λύνοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα γνωριμία απογειώνει τα συναισθήματα σου. Προσοχή όμως γιατί τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα