Τα 5 ζώδια που ξεπερνούν πιο εύκολα έναν χωρισμό

Ο χωρισμός είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολος και για τα δύο μέρη μίας σχέσης. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να ξεπεράσουν πιο εύκολα το πένθος που συνοδεύει τη διάλυση μίας ερωτικής σχέσης.

Μάλιστα κάποιοι άνθρωποι, από συγκεκριμένα ζώδια φαίνεται ότι έχουν χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να κάνουν στροφή και να πάνε παρακάτω μετά από έναν χωρισμό.

Δίδυμος: Συνήθως προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα στην σχέση του και παλεύει να βάλει τα εμπόδια στην άκρη. Ωστόσο εάν δει ότι η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και έρθει το τέλος δεν δυσκολεύεται να προχωρήσει. Είναι αρκετά κοινωνικός και γι’ αυτό δίνει βάρος τους φίλους και το κοντινό περιβάλλον του που τον βοηθούν να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Κριός: Έχει ένα στιβαρό πρόσωπο που δείχνει ότι τίποτα δεν τον πληγώνει. Ωστόσο εάν φτάσει στον χωρισμό το παίρνει προσωπικά και στεναχωριέται έντονα. Θα αναλύσει τα σημεία στη σχέση που ήταν λάθος, θα κάνει τον απολογισμό του, θα θυμώσει και θα πάει παρακάτω.

Τοξότης: Αγαπάει τα ταξίδια, την ελευθερία του και τον σύντροφο του. Αν έρθει η στιγμή και η σχέση του πηγαίνει στο τέλος τότε πραγματικά δείχνει την στεναχώρια του. Συνήθως είναι εκείνος που φεύγει από τη σχέση αν δει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που δεν λύνονται. Κατανοεί ότι η ζωή συνεχίζεται και ξεπερνάει το πένθος του με νέες εμπειρίες, εξόδους και φυσικά… ταξίδια.

Παρθένος: Αν και δείχνει εξαιρετικά συναισθηματικός δεν θα αφήσει το τέλος μίας σχέσης να τον οδηγήσει στην κατάθλιψη. Θα κλάψει, θα στεναχωρηθεί, θα συζητήσει με φίλους τι πήγε λάθος και τα πράγματα ήρθαν στραβά. Μετά όμως θα προσγειωθεί και θα κοιτάξει μπροστά.

Αιγόκερως: Σιχαίνεται τους χωρισμούς γιατί στο δικό του σύμπαν ισοδυναμεί με προσωπική αποτυχία. Συνήθως προτιμάει να διαχειριστεί τη λύπη του μόνος του αλλά θα ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις και θα καταφέρει γρήγορα να γυρίσει σελίδα.

Πηγή: enikos.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα