Stardust: Ξεκάθαρα ερωτική προβλέπεται η επόμενη εβδομάδα
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 4-11/11/2023

Ξεκάθαρα ερωτική ξεκινά η επόμενη εβδομάδα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό. Με την  αίγλη της και την δύναμη του κυβερνήτη του ζωδίου, φέρνει μεγαλύτερη αρμονία και την διάθεση συναίνεσης, την ίδια ώρα που επικοινωνιακά ο Ερμής στον Τοξότη μας καθιστά όλους περισσότερο κοινωνικούς και ικανούς να τα πηγαίνουμε καλά με…άπαντες.

Κριός

Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας αγαπητοί Κριοί, απολαμβάνετε ερωτικά σκιρτήματα, γενικά δε ο αισθηματικός σας κόσμος αποκτά το απαραίτητο πάθος. Τα όποια όνειρα κάνατε που αφορούσαν την έννοια αγάπη και τις σχέσεις σας χτυπούν με φόρα την πόρτα. Διαθέτετε ανεβασμένο ψυχισμό, η δε Αφροδίτη που μπαίνει στον 7ο οίκο σας στις 10/11 και μένει εκεί μέχρι τις 4/12, βελτιώνει σημαντικά το κλίμα σε όλες τις σχέσεις σας. Τον γάμο σας, τη σχέση με τον άνθρωπό σας και στις κάθε είδους συνεργασίες σας που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.

Ταύρος

Μέσα από μάλλον απρόσμενα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή θα κυνηγήσετε τους τους στόχους σας με περισσότερο πείσμα. Και θα έχετε λογικά καλύτερα αποτελέσματα. Απαλλαγμένοι από ψυχολογικά βάρη του παρελθόντος, νιώθετε πιο ανάλαφροι και πιο ελεύθεροι να δράσετε, με την έγκριση και με την εμπιστοσύνη που απολαμβάνετε από ανθρώπους που διαθέτουν επιρροή στην ζωή σας. Στις 6 και στις 7 του μήνα και αμέσως μετά στις 10/11, οι πλανητικές διελεύσεις και συγκυρίες ενισχύουν τον τομέα των οικονομικών σας. Στις 11 Νοεμβρίου, να αποφύγετε εντάσεις με τους αποκαλούμενους ‘ισχυρούς’.

Δίδυμοι

Το επόμενο επταήμερο αγαπητοί Δίδυμοι ανοίγει την πόρτα των ευκαιριών με τα τρίγωνα που δημιουργούν η Αφροδίτη και ο ΄δικός΄σας φυσικός κυβερνήτης Ερμής που συναντάται θετικά με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Ο τομέας που περισσότερο ευνοείται είναι ο επαγγελματικός. Αυτός δε είναι που θα απαιτήσει και τη μερίδα του λέοντος της προσοχής σας και του κόπου σας. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον φιλικό σας Ζυγό. Θα προωθήσει τα σχέδιά σας μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα καλής τύχης. Από την άλλη -ο ιδιαίτερος για εσάς- πλανήτης Ερμής μετά από 2 μέρες εισέρχεται στον Τοξότη και φέρνει πολλές νέες γνωριμίες και καλά κέρδη σε επαγγελματικές συμφωνίες.

Καρκίνος

Καταξίωση επαγγελματική και αύξηση των προσδοκωμένων εισοδημάτων προοιωνίζεται η επόμενη εβδομάδα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 4ο φυσικό οίκο σας, προκαλεί εξομάλυνση διαφορών. Φέρνει επίσης μια καλοδεχούμενη νηνεμία στα οικογενειακά σας, πράγμα πολύ ουσιώδες για τον ιδιαίτερο ψυχισμό σας. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετές δυνάμεις για να τα ΄φέρετε βόλτα’ όλα όπως θέλετε. Από τις 10/11 και έπειτα ο Ερμής από τον Τοξότη σας δίνει ανάσες αναζωογονητικής ανάπαυλας. Από τις 11/11 δε η πλανητική συγκυρία σας καλεί να υιοθετήσετε ψυχραιμία και μια κάποια υποχωρητική διάθεση.

Λέων

Νέες, επαγγελματικές κυρίως, προοπτικές εμφανίζονται και η νέα εβδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε αυτές με προσοχή, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τα περιττά ρίσκα. Ευχάριστη παραμένει η αισθηματική ζωή σας από την οποία δεν θα λείψουν οι μικρές και κατά πλειονότητα όμορφες εκπλήξεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 8/11 κάνει την επικοινωνία σας πιο εύκολη και, πιο επωφελή. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται η οικογενειακή σας ζωή ώστε να διατηρηθεί η αρμονία και η ισορροπία. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 10 του μήνα και βοηθάει στην κοινωνικοποίησή σας. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που έχουν όλα τα φόντα να σας βοηθήσουν παντοιοτρόπως και σε κάθε επίπεδο.

Παρθένος

Θα δώσετε μεγάλο βάρος φίλοι Παρθένοι στα επαγγελματικά σας το επόμενο επταήμερο. Την ίδια ώρα η κατάσταση στα οικονομικά σας παρουσιάζει βελτίωση και αυτό φέρνει χαμόγελα.

Ο μικρός ευεργέτης του πλανητικού μας συστήματος, η Αφροδίτη, κινείται για έναν σχεδόν μήνα στον τομέα των εσόδων σας. Και σας φέρνει πολλά καλά. Αφροδίτη-Πλούτωνας και Ερμής- Ποσειδώνας σας προσφέρουν την απαραίτητη βοήθεια για την εκπλήρωση των σχεδίων σας. Η περίοδος αυτή με τη βοήθειά τους, θα μετατραπεί σε μια αναλαμπή καλοτυχίας και ευνοϊκής εξέλιξης σε θέματα που σας απασχολούν για καιρό. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη. Καλό είναι να τη χρησιμοποιήσετε με σοφό τρόπο.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στον 1ο σας οίκο στις 8 του μήνα. Φέρνει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης. Καινούργια πλάνα τα οποία θα τύχουν της απαραίτητης ενίσχυσης από τον δραστήριο Ερμή που μπαίνει και αυτός στον φιλικό σας Τοξότη δυο ημέρες μετά, δηλαδή στις 10/11. Να περιμένετε πιθανές καινούργιες αισθηματικές σχέσεις. Γιατί όχι και επαγγελματικές επαφές μέσα σε ένα καλό, παραγωγικό κλίμα με θετικές προοπτικές εξέλιξης. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα έχετε ευκαιρίες για μια σημαντική γνωριμία. Οι δεσμευμένοι αφιερώνουν αρκετό χρόνο στο ταίρι τους. Θα ήταν καλό αρχικά να τακτοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκκρεμότητες. Γιατί υπάρχει φόβος για ‘αναταράξεις’ στον επαγγελματικό τους χώρο.

Σκορπιός

Στις 6 του μήνα, ο κυβερνήτης σας και ‘βαθύς΄πλανήτης Πλούτωνας, τριγωνίζει την Αφροδίτη και σας ενισχύει ώστε να πετύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Η είσοδος του Ερμή στον δεύτερο φυσικό σας οίκο που είναι ο Τοξότης στις 10/11, επηρεάζει θετικά τα θέματα γύρω από τα οικονομικά σας. Η εβδομάδα που ξεκινά, φαντάζει αρκετά θετική για εσάς. Όμως εκεί γύρω στις 11/11 με την αντίθεση του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, κάθε τύπου σχέση και συνεργασία, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής, χρειάζεται προσοχή και τάχιστη εκτόνωση, εάν τύχει και θερμανθούν τα…αίματα πολύ και μάλιστα για ‘ψύλλου πήδημα’!

Τοξότης

Η ερχόμενη εβδομάδα ανήκει στους φίλους σας. Σε αυτούς που είναι δίπλα σας στις προσπάθειες που κάνετε σε επαγγελματικό αλλά και σε αισθηματικό επίπεδο. Μάλιστα μέσα από αυτόν τον κύκλο μπορεί να προκύψει ένας έρωτας που ‘εκκολάπτεται΄ κρυφά, καιρό τώρα. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης, γίνεστε πιο κοινωνικοί. Από τις 8 του μήνα και μετά, σας κάνει επίσης πιο προσιτούς, συμπαθητικούς και εν τέλει πιο αποτελεσματικούς με ό,τι κι΄αν καταπιαστείτε. Ο Ερμής που από τις 10/11 περνά από το ζώδιό σας για κάμποσο διάστημα, φέρνει στη ζωή σας κάποια καλά νέα, άφθονη κινητικότητα και την ικανότητα να περνάτε τα μηνύματά σας στους γύρω σας εύκολα, κυρίως δε καθαρά και ξάστερα.

Αιγόκερως

Έχετε την ευκαιρία φίλοι Αιγόκεροι, από τις 6 – 7/11 και μετά, να προωθήσετε τις επαφές σας με το εξωτερικό με πιθανότατη ικανοποιητική κατάληξη, να φροντίσετε νομικές υποθέσεις σας που λιμνάζουν και γενικά να αντιμετωπίσετε τα όποια θέματα της καθημερινότητά σας με αισιοδοξία και δυναμισμό. Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας -αυτόν της εργασίας σας- στις 8 του μήνα, φέρνει επιτυχίες. Θα έχετε αρμονική συνεργασία με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, που πλέον σας εμπιστεύονται. Τούτο δε, μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε νέα καθήκοντα, μεγαλύτερες ευθύνες και άγχη και φυσικά σε μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη. Μην ανησυχείτε πάντως, γιατί η ψυχολογική σας κατάσταση είναι καλή και θα σας στηρίξει με επάρκεια.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να πούμε πως η επερχόμενη είσοδος της αρμονικής Αφροδίτης στον φιλικό σας Ζυγό στις 8/11, δίνει άφθονο…αέρα στα πανιά σας. Οι υποθέσεις σας προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο δε Ερμής από τον Τοξότη- από τις 10/11 και μετά- θα φροντίζει και αυτός με τη σειρά του να συνεπικουρεί τα σχέδιά σας ενεργοποιώντας προς όφελός σας όσους γνωστούς και φίλους μπορούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ανοδική σας πορεία. Σε κάθε περίπτωση πάντως το επταήμερο αυτό έχει ενδιαφέρον και θα είναι εξίσου ΄προκλητικό΄με την καλή έννοια. Μέσα μάλιστα σε αυτό, μέχρι και μια ριζική αλλαγή της επαγγελματικής πορείας σας μπορεί να τολμήσετε ακόμη και εάν εκεί γύρω στις 11/11, υπάρξουν μερικές αντίθετες απόψεις.

Ιχθείς

Ο ΄δικός’σας Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον Ερμή και παράλληλα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6&7 του μήνα δίνουν την εγγύηση για ένα μάλλον ευχάριστο επταήμερο. Η τύχη είναι μαζί σας αυτή την εβδομάδα και εσείς νιώθετε έντονη την παρόρμηση να δουλέψετε περισσότερο και πιο συστηματικά για να πετύχετε αυτά  που ονειρεύεστε. Ένα ακόμη θετικό αυτής της εβδομάδας, είναι ότι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από παλαιότερες καταστάσεις που σας βαραίνουν, να τακτοποιήσετε έξυπνα πιθανά χρέη και να νιώσετε έτσι πιο ανάλαφροι και πιο ασφαλείς. Ο τομέας της καριέρας σας θα δεχτεί την επαφή του Ερμή. Θα επιφυλάξει ευνοϊκές εξελίξεις, ιδιαίτερα από τις 10/11 και μετά, για διάστημα ενός μήνα, περίπου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα