Stardust: Το φεγγάρι της “φράουλας” φέρνει την ωρίμανση…

Stardust 3-10/6/2023

Το πρώτο γεμάτο φεγγάρι του καλοκαιριού που ονομάζεται ’της φράουλας΄σηματοδοτεί μεν ιστορικά στους αρχαιότερους λαούς την εποχή της ωρίμανσης του αγαπημένου φρούτου, όμως επίσης και σημαντικών παραμέτρων στη ζωή των ζωδίων καθώς και εκείνα ‘ωριμάζουν’…

Κριός

Τα χαράματα της Κυριακής 4/6, κορυφώνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη φίλοι Κριοί και αυτό αποτελεί το έναυσμα για να αναθεωρήσετε την αντίληψή σας για πολλά πράγματα, όπως και την προσωπική σας θέση απέναντί τους. Έχετε την προδιάθεση να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και είναι πιθανό να ολοκληρώσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ή να κλείσετε μια νομική σας εκκρεμότητα που πιθανότατα χρονίζει χωρίς κάποιο απτό αποτέλεσμα. Ακόμη έχετε την εσωτερική ανάγκη για διασκέδαση, όχι όμως την άσκοπη, αλλά μάλλον την κοινωνικά ενδιαφέρουσα, με εκφάνσεις εκπαιδευτικής ΄περιπέτειας’.

Ταύρος

Παραμένετε σοβαροί και μετρημένοι, περνάτε μάλιστα σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο ενώ σκέπτεστε να μετασχηματίσετε κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Είναι κάτι που ενδόμυχα νιώθετε πως σας δημιουργεί δυσάρεστο τέλμα και ανθυγιεινή ατμόσφαιρα. Αν το ΄παλιό σας παλτό΄, ό,τι δηλαδή σας προκαλεί μια εντελώς νοσηρή ασφάλεια και δεν σας επιτρέπει πια να κάνετε νέα και θετικά ξεκινήματα, ήρθε η στιγμή να το αποβάλετε από τη ζωή σας και να δείτε τις περιστάσεις αλλιώς. Μην αμελείτε τα οικονομικά χρέη και προβείτε σύντομα σε μια τακτοποίηση.

Δίδυμοι

Εσείς καλοί μου Δίδυμοι, ή θα πρέπε αυτή την Πανσέληνο να απομακρυνθείτε από μια σχέση σας, ή αντίθετα να έρθετε πιο κοντά και να τη μεταφέρετε σε βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο! Για τους μόνους, η στιγμή είναι θετική για να προσεγγίσουν άτομα που τραβάνε το ενδιαφέρον τους, για να επιδιώξουν αισθηματική σύνδεση. Σε γενικές γραμμές, θα επαναξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας, τούτο δε περιλαμβάνει και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες από τις οποίες θα θελήσετε να ζητήσετε τα κέρδη και τα ωφέλη που δικαιούστε και που παράχθηκαν από τη συμμετοχή σας και τη δουλειά σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος αυτής της Κυριακής και η όλη αστρολογική συγκυρία σάς βρίσκει στη διάθεση να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και να απαλλαγείτε από τυχόν κακές συνήθειες που σας ’έριχναν’ ψυχικά και σωματικά, μέχρι σήμερα. Ακόμη ενδέχεται να θελήσετε να αναθεωρήσετε τα επαγγελματικά σας και έτσι βάζετε στο μυαλό σας ιδέες για ριζική αλλαγή πορείας. Η θετική και δημιουργική πλευρά της στιγμής είναι ότι μπορεί να ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε ένα έργο που σας ταλαιπώρησε καιρό και για γίνει αυτό, καλύτερα είναι να μείνετε μακριά από περιττούς συναισθηματισμούς.

Λέων

Σημασία στη δημιουργικότητα, στον ρομαντισμό και στη διασκέδαση, σημαίνει για εσάς αυτό το ολόγιομο φεγγάρι. Μια ερωτική σας σχέση επισημοποιείται, ή απλώς ανεβαίνει επίπεδο, εφόσον βεβαίως σας κρατά ευτυχισμένους και ανέμελους. Δεν πιστεύετε καθόλου πως τώρα είναι ώρα για δουλειά και μάλλον προτιμάτε να περνάτε καλά, συνάμα δε να προγραμματίζετε για τα καλύτερα. Προσέξτε όμως λίγο τον ενθουσιασμό σας και το πάθος που σας διακατέχει, μη σας παρασύρουν σε βεβιασμένες ενέργειες και υπερβολικές δεσμεύσεις, που αργότερα θα σας κάνουν να τραβάτε τα μαλλιά σας.

Παρθένος

Το αποκαλούμενο ΄φεγγάρι της φράουλας’που ανατέλλει νωρίς αύριο το πρωί, σας επαναφέρει σε ενδιαφέροντα εντός του οίκου σας και σας καλεί να βρείτε την χρυσή τομή στις πιθανώς προβληματικές καταστάσεις, εκεί. Μπορεί λοιπόν να χρειαστεί να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε πιο ορθολογικά εκμεταλλευόμενοι την ενέργεια της Πανσελήνου. Ευκαιρία είναι επίσης να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά για το ‘που πάτε’ στη ζωή σας γενικότερα, μιας και το φεγγάρι στον 4ο οίκο, ενίοτε εμπεριέχει καρμικές νύξεις και αφορά το πεπρωμένο του ανθρώπου και το μονοπάτι που ακολουθεί.

Ζυγός 

Εστιάζετε στον νευραλγικό τομέα της επικοινωνίας, που μπορεί να σας φέρει δυσκολία στη συνεννόηση με τους άλλους, ίσως δε και με κάποιο από τα αδέλφια σας, την εβδομάδα που ξεκινάει. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ακριβείς στην εκφορά του λόγου σας και στα νοήματα που θέλετε να περάσετε για να μη γίνονται παρερμηνείες. Να παραμείνετε επίσης ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι, γιατί το ημερήσιο πρόγραμμά σας προβλέπεται να είναι γεμάτο, με πολλές πρόσμενες συναντήσεις και επαφές, κάτι που είναι πιθανό, τελικά να σας καταπονήσει.

Σκορπιός

Δώστε βάση στις δαπάνες σας, στα οικονομικά σας, στις αξίες σας και στην αυτοεκτίμησή σας που χρειάζεται το απαραίτητο- ανά περιόδους- boosting up. Αντιμετωπίστε θαραλλέα όποια μειονεκτικά συναισθήματα τρέφετε αυτή την στιγμή για τον εαυτό σας τον ίδιο και δείξτε στους άλλους τι πραγματικά αξίζετε, αντιμετωπίζοντας τα θέματα που ανακύπτουν. Καθορίστε με σαφήνεια τις προτεραιότητές σας. Εντοπίστε με προσοχή τις προσωπικές σας ανάγκες που θεωρείτε σημαντικές και επικεντρωθείτε σε αυτές για να νιώσετε στο τέλος χαρά, ασφάλεια και σταθερότητα.

Τοξότης

Τα φώτα τώρα πέφτουν πάνω σας, υπό το φως όπως γνωρίζουμε καλά, τα πάντα αποκαλύπτονται στα δικά μας μάτια και, φυσικά, στους άλλους! Ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει τη ψυχή και ψηλαφίστε ξανά το ‘εγώ΄ σας και τις ιδιαιτερότητές του, με ισχυρό αρωγό τη σελήνη που αναδεικνύεται ολόφωτη μέσα στο ζώδιό σας. Θα τραβήξετε την προσοχή, αυτό είναι βέβαιο και θα έχετε ένα υψηλό συναισθηματικό φορτίο να διαχειριστείτε ώστε να ολοκληρώσετε, ή ίσως να κορυφώσετε κάποια γεγονότα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αφουγκραστείτε, με την ευκαιρία της αυριανής Πανσελήνου, το υποσυνείδητό σας και ό,τι κρατάτε βαθιά μέσα σας βγάλτε το στον αφρό΄ για την ανάλογη… θεραπεία. Έχετε -είναι αλήθεια- την έντονη διάθεση να απομονωθείτε και να συλλέξετε τις σκέψεις σας και αυτό τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι κάτι αρνητικό. Αν πάλι νιώθετε πολύ στρεσαρισμένοι, φροντίστε να κοιμάστε καλά και να μην σκέπτεστε τα δυσάρεστα, ώστε να μπορέσετε να φορτίσετε ξανά τις μπαταρίες σας και να ξεπεράσετε πιο άνετα τα όποια εμπόδια.

Υδροχόος

Είναι μια περίοδος τούτη που ξεκινάει σήμερα Υδροχόοι, η οποία σας ωθεί να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας και να καταστρώνετε μαζί σχέδια, για το κοινό σας μέλλον. Ακόμη νιώθετε να ξεφεύγετε λιγάκι από το καθαρά υλικό κομμάτι της καθημερινότητας και επικεντρώνεστε σε ιδεολογίες ή κοινωνικές ευαισθησίες παρέα με ομοϊδεάτες σας. Γενικά, επιθυμείτε να περιβάλλεστε από περισσότερο κόσμο από ό,τι συνήθως. Βγείτε έξω λοιπόν, απολαύστε παρείστικες συζητήσεις που σίγουρα θα προκύψουν, ξεδώστε με όλο σας το είναι.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να επηρεάσει την καριέρα σας και ακόμη την πορεία της ίδιας της ζωής σας. Δεν θέλετε να ‘κρυφτείτε’ τώρα, θέλετε να φανείτε και να κάνετε σημαντικά πράγματα που θα σας αναδείξουν στα μάτια των υπολοίπων. Δεν τα πάτε καλά με την… εξουσία και έχετε έτοιμο τον αντίλογο, μάλιστα δε με κάπως ‘πολεμικές’ προδιαγραφές δράσης. Χρειάζεται λοιπόν μέτρο στις αντιδράσεις σας και επαναξιολόγηση της μεθοδολογίας που θα ακολουθήσετε για να μην προσβάλλετε ανεπανόρθωτα κάποιους ανθρώπους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα