Stardust: Τι σημαίνει ροζ Πανσέληνος και τι φέρνει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά για το διάστημα από την 1 μέχρι τις 8 Απριλίου

Η ροζ Πανσέληνος στις 6 του μήνα ρίχνει το δικό της ιδιαίτερο φως που προσομοιάζει στο ανοιξιάτικο άνθισμα των λουλουδιών και ‘ομορφαίνει’ κάθε ζώδιο με διαφορετικό τρόπο

Κριός

Η ώρα για επαναξιολόγηση των συνεργατών σας ακόμη δε και του πολύ κοντινού σας ανθρώπου ήρθε για εσάς Κριαράκια. Θα δείτε με μια βαθύτερη προσέγγιση τις τρέχουσες περιστάσεις και είτε θα παραμερίσετε, είτε θα ασχοληθείτε με αυτές ακόμη πιο ουσιαστικά, εφόσον βέβαια κρίνετε πως όλα λειτουργούν σωστά. Από την άλλη, εάν τυχαίνει να είστε μόνοι αυτή την περίοδο, όμως κινείται…κάτι στον ορίζοντα, θα θελήσετε μια τετ- α -τετ συνομιλία για να τσεκάρετε τα αμοιβαία συναισθήματα προκειμένου να επιδιώξετε πιθανή σύνδεση.

Ταύρος

Όσοι από εσάς αγαπητοί Ταύροι ταλαιπωρηθήκατε εσχάτως από κάποιο πρόβλημα υγείας να χαίρεστε, γιατί πλησίασε η ώρα να απαλλαγείτε από αυτό μια και καλή. Όσοι πάλι ενδιαφέρεστε να αλλάξετε επάγγελμα και διστάζετε, φτιάξτε το πλάνο σας, ακόμη και ένα plan B καλού- κακού, και μετά τολμήστε να αλλάξετε πορεία ώστε να μην καταλήξετε ‘περιπλανώμενοι’. Θα έχετε σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να βάλετε κάποια τάξη στη ζωή σας, για τους δε φιλόζωους εξ υμών και κάποιο οικόσιτο ζωάκι για να σας συντροφεύει.

Δίδυμοι

Σε εσάς φίλοι Δίδυμοι η ‘ροζ’ πανσέληνος του τέταρτου μήνα του χρόνου επιφυλάσσει ευκαιρίες διασκέδασης και ανεμελιάς, με ή χωρίς την έπίσημη΄ σχέση σας. Ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι θα θελήσετε να το ρίξετε λίγο έξω και συνειδητά θα αποποιείστε οτιδήποτε δεν σας είναι πολύ ευχάριστο, με αποτέλεσμα η δουλειά και οι υποχρεώσεις να μπούν στο περιθώριο. Συμπέρασμα: μη δεσμεύεστε αυτή την ώρα σε μεγάλα πρότζεκτς και αφήστε το κλίμα της στιγμής να σας πάει εκεί που πρέπει και, κυρίως όπου είναι ψυχωφέλιμο για εσάς αυτή την ώρα.

Καρκίνος

Με τη συγκεκριμένη πανσέληνο στο 4ο σας οίκο, είναι ταμάμ η ολοκλήρωση ενός ζητήματος που αφορά το φυσικό σας ΄κάστρο΄, δηλαδή την οικογένεια σας. Μπορεί να χρειάζεται να ισοσκελίσετε το ενδιαφέρον σας στην περίπτωση που, είτε ασχολείστε υπέρμετρα, είτε ελάχιστα με όσα θέματα σχετίζονται με το σπίτι. Δεν είναι κακή ιδέα να αποστασιοποιηθείτε κατά το δυνατόν, να δείτε εσωτερικά τα όποια ζητήματα αφορούν τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμη ίσως και την εργασία σας και, να πάρετε κάποιες αποφάσεις που πιθανόν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Λέων

Τα Λιονταράκια από αυτή την εβδομάδα και εφεξής, θα μετατοπίσουν το ενδιαφέρον τους σε συνομιλίες με τα αδέλφια τους και θα επιδιώξουν να λύσουν παρεξηγήσεις, να επανασυνδεθούν μαζί τους βελτιώνοντας αμοιβαίως την κατανόηση. Μιλήστε, εκφραστείτε ελεύθερα και οι άλλοι θα σας καταλάβουν. Έτσι κι΄αλλιώς, η περίοδος αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα κινητική, οπότε φροντίστε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να παραμένετε ευέλικτοι όσο και συνεργάσιμοι, εστιάζοντας πρωτίστως στα σημαντικά και αφήνοντας τα υπόλοιπα για αργότερα.

Παρθένος

Επίδραση στα οικονομικά σας θα έχει η επερχόμενη Πανσέληνος φίλτατοι Παρθένοι, με καλά ή και λιγότερο καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει πάντως να ρεγουλάρετε τα έξοδά σας και να δημιουργήσετε ένα χρηστικό οικονομικό πρόγραμμα δράσης. Ίσως μάλιστα να προκύψει αλλαγή πηγής, ή και ύψος των εισοδημάτων σας αυτή την εβδομάδα. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες που νιώθετε ως ουσιαστικές και απαραίτητες για να αισθάνεστε ασφαλείς, τακτοποιείστε αν μπορείτε κάτι που χρωστάτε, σίγουρα όμως αφήστε το shopping therapy για μια άλλη, πιο δόκιμη στιγμή.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, στο ζώδιο των οποίων γίνεται στις 6 του μήνα η Πανσέληνος, η εβδομάδα που έρχεται δίνει την ευκαιρία για επαναξιολόγηση του ίδιου τους του εαυτού. Δείτε φίλοι μου Ζυγοί τις προτεραιότητές σας με κριτικό μάτι και δέστε όσο γίνεται πιο αρμονικά τις ανάγκες σας με εκείνες των άλλων ανθρώπων γύρω σας. Θα εμφανίζεστε σαφώς πιο συναισθηματικοί, ανάλογα δε με το πώς θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας, θα έχετε εν τέλει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Οτιδήποτε βρίσκεται σε εκκρεμότητα στην ζωή σας, φροντίστε να το ολοκληρώσετε τώρα. Ό,τι δε τυχαίνει να περισσεύει, απλώς ξεφορτωθείτε το.

Σκορπιός

Τα φώτα της Πανσελήνου θα πέσουν πάνω στο υποσυνείδητό σας αγαπητοί Σκορπιοί, με τον υπαρκτό ΄κίνδυνο΄να βγάλουν στον αφρό…πράγματα. Μπορεί όμως να είναι κατάλληλη η ώρα για τη θεραπεία καταπιεσμένων συναισθημάτων σας που κάλλιστα έχετε την ευκολία τώρα να εντοπίσετε, σκαλίζοντας όπως εσείς μόνο γνωρίζετε τα μύχιά σας. Για αυτόν τον λόγο η μοναχικότητα, ακόμη και η απομόνωση κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου, είναι καλές και επιθυμητές, αφού θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε πιο εύκολα, τα τρωτά σας σημεία.

Τοξότης

Ο τομέας των στόχων σας και γενικότερα της- ούτως ή άλλως- πολύτιμης έννοιας της φιλίας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει αγαπητοί Τοξότες, περισσότερο από κάθε άλλον. Αρχίζετε λοιπόν να βγαίνετε περισσότερο με την παρέα σας και να εστιάζετε στις ανάγκες των φίλων σας που με τη σειρά τους επενδύουν σε εσάς και στη βοήθειά σας, κάτι που προβλέπεται να σας φέρει πιο κοντά. Αν παρεμπιπτόντως, από καιρό δουλεύετε μαζί με κάποιον πάνω σε ένα κοινό project που σας ενδιαφέρει, οι πιθανότητες είναι ότι αυτό θα ευδοκιμήσει σε αυτή την χρονική συγκυρία.

Αιγόκερως

Η ολοκληρωμένη πορεία σας στην κοινωνία και ειδικότερα η καριέρα σας, είναι πάντα για εσάς αγαπητοί Αιγόκεροι κομβικά σημεία τεράστιας σημασίας στη ζωή σας. Εκεί λοιπόν φροντίζει να χύσει το φως της η Πανσέληνος της άλλης εβδομάδας, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας. Ίσως, περαιτέρω, εσείς να πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία που τώρα ακολουθείτε και τα ρεαλιστικά δεδομένα στη δουλειά σας, τη σχέση που έχετε με τον διευθυντή σας, ακόμη δε τους ίδιους τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας και τους υπηρετείτε.

Υδροχόος

Σε μάλλον πνευματικά μονοπάτια σάς καθοδηγεί αυτή η Πανσέληνος και σε ένα πιθανότατα νέο σύστημα πεποιθήσεων, που θα σας επηρεάσει ως άτομο. Όσοι ασχολείστε με σπουδές συγκεντρωθείτε σε αυτές με όντως καλές προοπτικές, ανοίξτε γενικότερα το μυαλό σας σε νέες ιδέες και να διευρύνετε τη φαντασία σας. Έτσι μόνο θα οξυνθεί η αντίληψή σας και θα μπορέσετε να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε, ακριβώς σε εκείνους τους τομείς που επιθυμείτε. Αν κάποιο νομικό ζήτημά σας χρονίζει, φροντίστε το σύντομα για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ιχθείς

Η ώρα της απελευθέρωσης από χρόνια, τοξικά και μάλλον σοβαρά θέματα πλησιάζει σιγά-σιγά. Πρέπει επομένως να κάνετε ένα νέο, θετικό ξεκίνημα σε ό,τι έχει ήδη βαλτώσει στη ζωή σας και σας ταλανίζει. Μπορείτε πολύ εύκολα τώρα να μετασχηματίσετε όσες καταστάσεις νοούνται προβληματικές, να δανείσετε ή-αν θέλετε- να δανειστείτε χρήματα, να εξοφλήσετε ένα παλαιό χρέος, να βγάλετε μια καινούργια πιστωτική κάρτα, να ανακαινίσετε το σπίτι σας και να του προσδώσετε έτσι την αίγλη που λαχταράτε. Φροντίστε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τα ποσά χρημάτων που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα