Stardust: Ταξίδια, διασκέδαση και διάθεση για γλυκόλογα – Θέλετε τίποτα καλύτερο;
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 27/5-3/6/2023

Ταξιδάκια και επικοινωνία, διασκέδαση και διάθεση για γλυκόλογα και τρυφερότητα μέσα σε σε ένα γενικό κλίμα αισιοδοξίας, καλωσορίζουν την επόμενη εβδομάδα και μαζί, την ‘επίσημη’ αρχή του φετινού καλοκαιριού.

Κριός

Είστε σε επικοινωνιακό mood αγαπητοί μου Κριοί και επιθυμείτε να μεταφέρετε τις απόψεις σας, να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και να ανταλλάσσετε γνώσεις και πληροφορίες. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού, σας κάνει πιο ρομαντικούς και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα της επαφής σας με τους οικείους σας. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να μην ανοίγετε εύκολα την καρδιά σας σε όσους ανθρώπους δεν γνωρίζετε καλά και δεν εμπιστεύεστε απόλυτα την εβδομάδα που έρχεται.

Ταύρος

Φίλοι Ταύροι είναι μια περίοδος που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Έχετε μάλιστα την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κάτι που θα σας σταματήσει από το να υλοποιήσετε τα όνειρα ή τα σχέδιά σας. Διακατέχεστε ακόμη από τάσεις ανεξαρτησίας και ίσως να προκύψουν στιγμές έντασης κυρίως με μέλη της οικογένειας σας, όμως σίγουρα διαθέτετε την πειθώ και τους καλούς τρόπους ώστε να κερδίζετε τους γύρω σας με τον μεστό λόγο σας και έτσι, θα τους πάρετε όλους με το μέρος σας αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο να σουλατσάρει στο ζώδιό σας φίλοι Δίδυμοι, δεν σας λείπει η αυτοπεποίθηση και η αυξημένη γοητεία, η ισχυρή θέληση και η εξωστρέφεια. Δείχνετε δυνατοί και αποφασισμένοι να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας για αυτό και θα επιδιώξετε κατά την ερχόμενη εβδομάδα να κερδίσετε, με την αξία σας, οικονομική και κοινωνική άνοδο περισσότερο για την άνεση και την σταθερότητα που σας προσφέρουν και όχι τόσο για την απόκτηση εξουσίας. Προσέξτε ωστόσο μήπως σε αυτή σας την προσπάθεια ελλοχεύουν κρυφοί σας εχθροί.

Καρκίνος

Έχοντας την Αφροδίτη στον πρώτο σας οίκο Καρκίνοι, προβάλλετε με μεγαλύτερη ευκολία τους καλούς σας τρόπους, την ευγένεια, την τρυφερότητα και την φυσική σας ζεστασιά. Το ενδιαφέρον σας για τα κοινά είναι αυξημένο και μπορεί να ενταχθείτε σε ομάδες με όραμά τους την βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών. Εν τούτοις, πρέπει κάπως να ηρεμήσετε σε σχέση με τα οικονομικά σας και να μην επενδύετε τόσο πολύ ‘αγχωτικό’ χρόνο σε αυτόν τον τομέα. Είναι σαφώς λάθος να καθορίζετε την αξία σας με βάση το πόσα κατέχετε.

Λέων

Η ευφυία και η καινοτομία που σας χαρακτηρίζει αγαπητοί Λέοντες, βρίσκουν εύφορο έδαφος τούτη την εβδομάδα ώστε να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι σε ό,τι κι΄αν σας απασχολεί. Αντλείτε αβίαστα τον θαυμασμό από τους γύρω σας, συνάμα δε απαιτείτε εμφατικά απόλυτη ελευθερία κινήσεων στην επαγγελματική σας δράση. Η διέλευση δε του Άρη στο ζώδιό σας, παρέχει απίστευτα αποθέματα ενέργειας και φυσικής αντοχής αλλά και ανυπομονησία και έτσι, προσπαθείτε να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο χωρίς να βασίζεστε καθόλου στους άλλους.

Παρθένος

Να προσπαθήσετε την περίοδο αυτή, φίλοι Παρθένοι, να μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και την ένταση που στιγμές-στιγμές αισθάνεστε και, βέβαια ακόμη λιγότερο τις αληθινές σας επιθυμίες. Καλή και άγια η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αρμονία και η συναίνεση, όμως προηγούνται η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια για το καλό της ψυχικής σας υγείας. Βγάζετε τώρα μια άσβεστη δίψα για γνώση και μια ισχυρή διαίσθηση που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι και να επιδείξετε καλή κρίση. Χρησιμοποιήστε σωστά την ευνοϊκή συγκυρία.

Ζυγός

Σαφώς ευνοείται η καριέρα σας και το κοινωνικό σας status την στιγμή αυτή, φίλοι Ζυγοί και αυτό σας ικανοποιεί ιδιαιτέρως μιας και είναι πάντα πολύ σημαντική για εσάς η καλή θέση στην κοινωνία. Τώρα λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε μια περισσότερο ενεργή κοινωνική ζωή, να αποκτήσετε νέες φιλίες και αρκετές χρήσιμες διαπροσωπικές επαφές. Ερωτικά είστε στα ‘πάνω’ σας και μπορείτε να διαχειριστείτε το…μυστήριο και τις πολύπλοκες ή δύσκολες καταστάσεις, σας ιντριγκάρει άλλωστε αυτό, ίσως μάλιστα να αναζητήσετε εκεί νέες εμπειρίες.

Σκορπιός

Χαλαρώστε λιγάκι φίλοι Σκορπιοί και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και τους συνεργάτες σας όντας κάποιες φορές ειλικρινείς και ευθείς σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να γίνεστε σκληροί και άδικοι. Επίσης, προσπαθήστε να εκτιμήσετε όσα ήδη έχετε στη ζωή σας και μην αναλίσκεστε σε όνειρα για πράγματα ουσιαστικά ανέφικτα. Δείτε τα πράγματα πιο φιλοσοφικά, αποταθείτε με εμπιστοσύνη στο αλάθητο ένστικτό σας και έτσι, με υπομονή και επιμονή θα μπορέσετε να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε χωρίς περιττές εντάσεις και στενοχώριες.

Τοξότης

Βρίσκεστε σε μια φάση αγαπητοί Τοξότες που τα πάντα είναι ανοιχτά σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων και μάλιστα με πιθανότητα έντονης παρουσίας… πάθους. Η δημοφιλία σας είναι ισχυρή, οι σχέσεις σας με τους άλλους διατηρούνται κατά το πλείστον αρμονικές, ενώ παράλληλα διακρίνεστε από αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και για τα επιτεύγματά σας. Οι τομείς της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας, δέχονται ευνοϊκές διελεύσεις. Στα μάτια των άλλων ανθρώπων δε φαίνεστε άνθρωποι πρακτικοί, αξιόπιστοι και προπαντός ακέραιοι στη δουλειά τους.

Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας φίλοι Αιγόκεροι και αυτό σας προσδίδει αισιοδοξία και άνεση αφού βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γίνεστε πιο πρακτικοί και παραγωγικοί, ενώ και τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο σας οίκο διευκολύνει την εξέλιξη σε ό,τι αφορά επαφές και συνεργασίες. Επιπλέον έλκει σαν μαγνήτης το ερωτικό ενδιαφέρον. Η υπέρμετρη δύναμη των επιθυμιών σας και η υπερβολή που εκδηλώνετε στην ανάγκη σας για έλεγχο, καλό είναι, να μπουν σε μέτρο.

Υδροχόος

Ο πλανήτης Άρης στον τομέα των σχέσεων αγαπητοί Υδροχόοι προδιαθέτει σε ‘παθιασμένες’ συνεργασίες με κίνδυνο ωστόσο να ξεφύγει το πράγμα, οπότε φροντίστε να βάζετε λίγο νεράκι στο κρασί σας και να διατηρείτε τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους οργανωμένες και, όσο είναι εφικτό, σε μια τάξη. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας καλύπτουν, σας δίνουν πληρότητα και κυρίως έναν σκοπό. Είναι η στιγμή να φανείτε θετικοί και γενναιόδωροι στην οικογένειά σας αφού ένα σταθερό, ευτυχισμένο σπίτι είναι τελικά ό,τι πιο σημαντικό για να αισθάνεστε ασφάλεια.

Ιχθείς

Θα εντρυφήσετε σε θέματα της οικογένειάς σας φίλοι μου Ιχθείς, κυρίως δε για την μητέρα σας που θα σας χρειαστεί περισσότερο. Συζητήστε μαζί της ανοιχτόμυαλα και ανταλλάξτε ιδέες, αν μάλιστα χρειαστεί, συμβουλέψτε την επειδή έχετε καλή οπτική για τα πράγματα αυτή την στιγμή. Αν πάλι έχετε οποιαδήποτε προβληματάκια με την υγεία σας, ασχοληθείτε σοβαρά και με την ιδιαίτερη ενέργεια που διαθέτετε αυτήν την χρονική στιγμή, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε με επιτυχία όπως άλλωστε και οτιδήποτε έχει να κάνει με το ταίρι σας και τη σχέση σας. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα