Stardust: Τάσεις, Δράσεις και Αντιδράσεις για όλα τα ζώδια και το καθένα ξεχωριστά
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 16-23/9/2023

Η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που καμμιά φορά θολώνει την κρίση και το ισχυρά ενεργειακό τρίγωνο που πραγματοποιεί το Άστρο μας στις 21/9 με τον ‘υποχθόνιο’ Πλούτωνα, καθορίζουν τάσεις, δράσεις και αντιδράσεις για όλα τα ζώδια και το καθένα ξεχωριστά.

Κριός

Μέρες για μια διαφωτιστική ενδοσκόπηση διαγράφονται οι επόμενες, με αφορμή την αντίθεση του Ηλίου με τον πλανήτη της ουτοπίας Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 19/9. Από την άλλη, το ευνοϊκό τρίγωνο που δημιουργεί ο Ήλιος με τον ‘ισχυρό’ Πλούτωνα στις 21, είναι για εσάς το θετικό αστρικό μήνυμα για τα καινούργια ξεκινήματα που επιθυμείτε επιτέλους να ‘τολμήσετε’ αυτήν την περίοδο. Ο Ζυγός που ανατέλλει στις 23/9, τονίζει τη γοητεία σας και τον μαγνητισμό σας, προσδίδει έξτρα ενέργεια και αυτοπεποίθηση και φωτίζει επαρκώς τον τομέα των σχέσεων, ώστε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι ακόμη και ένας γάμος, ή μια πολύ σημαντική αισθηματική σχέση.

Ταύρος

Θα έπρεπε φίλοι Ταύροι να έχετε ήδη συνηθίσει στην επαναστατική επιρροή του πλανήτη Ουρανού. Βρίσκεται- βλέπετε- καιρό στο ζώδιό σας και έχει βαλθεί να σας ‘σπρώξει’ σε αλλαγές που εστιάζονται περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Οι υπόλοιποι προσωπικοί πλανήτες είναι μάλλον βοηθητικοί στο σύνολό τους, η αντίθεση όμως Ηλίου-Ποσειδώνα της 19ης του μήνα μπορεί να σας προκαλέσει μια θολούρα στο μυαλό και να ρισκάρει την ισορροπία στη σχέση σας, εάν φυσικά δεν επιδείξετε ορθολογισμό και την απαιτούμενη ψυχραιμία. Από τις 23/9 και έπειτα, το κέντρο του ενδιαφέροντός σας μετατοπίζεται σε θέματα της καθημερινής σας εργασίας, με μάλλον θετικό πάντως πρόσημο.

Δίδυμοι

Αν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και δυσκολίες στον τομέα της εργασίας σας φίλοι, κάντε λίγη υπομονή γιατί ό,τι σας προβληματίζει τώρα, θα φέρει -στην ώρα του- θετικά αποτελέσματα με μεγάλη χρονική διάρκεια. Από τον φιλικό σας Ζυγό, ο πλανήτης Άρης σας δίνει την απαραίτητη δημιουργική ενέργεια και την αναγκαία ‘τύχη’ ώστε να καταφέρετε πολλά και καλά για εσάς. Αυτό θα γίνει με την επιπλέον βοήθεια της Αφροδίτης από τον Λέοντα. Προσοχή στις αισθηματικές πλάνες κατά την αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στις 19/9. Φροντίστε στις 21 του μήνα με το τρίγωνο του Πλούτωνα και του Ηλίου, να καταστρώσετε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας.

Καρκίνος

Διακατέχεστε αγαπητοί Καρκίνοι από μια εσωτερική ανάγκη να αλλάξετε στη ζωή σας τα πράγματα που δεν σας εκφράζουν πια και τα οποία περισσότερο σας δεσμεύουν παρά σας ευχαριστούν ή σας ωφελούν. Ανανέωση και επανεξέταση χρειάζεται και ο χώρος της δουλειάς σας όπου πιθανόν να νιώθετε ότι δεν σας αποδίδονται τα δέοντα είτε από την εργοδοσία, είτε από τους συναδέλφους σας. Από τις 23/9 και μετά θα σας απασχολήσουν θέματα που άπτονται της οικογένειάς σας όπου θα κληθείτε να βρείτε λειτουργικές λύσεις. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα που θα προηγηθεί στις 21/9 σας δίνει την απαραίτητη δύναμη και εύνοια, αρκεί να έχετε αποφύγει τα λάθη στις 19/9 με την κόντρα Ηλίου -Ποσειδώνα και τις αυταπάτες που μπορεί τότε να σας δημιουργηθούν.

Λέων

Περίοδος ευκαιριών και πρέπει να δράσετε έγκαιρα και βέβαια με τον σωστό τρόπο, για να βελτιώσετε τη θέση σας σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγή εργασίας και αλλαγή αισθηματικής σχέσης είναι μέσα στο ‘παιχνίδι’, αρκεί να γίνονται με μέτρο και πάντοτε μέσα σε ηθικά πλαίσια, για να μην πέσετε θύματα δυσάρεστων αποκαλύψεων ειδικά με την αντίθεση Ηλιου-Ποσειδώνα στις 19/9. Η επικοινωνία σας με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα βελτιώνεται δραστικά από τις 23 του μήνα και μετά, με την είσοδο του Ηλίου και του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Εκμεταλλευτείτε τη θετική συγκυρία για να φτιάξετε το υφιστάμενο κλίμα μεταξύ σας.

Παρθένος

Σημαντικές διαγράφονται οι επόμενες ημέρες για τον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα δε εκεί γύρω στις 23 του Σεπτέμβρη. Θα μπείτε ακόμη στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και αυτές θα γίνουν μεν, με κάποιες όμως αναπόφευκτες δυσκολίες και κόπο, δε. Καλό είναι να βρείτε από κοινού με τον σύντροφό σας μια φόρμουλα νέας επικοινωνίας σε μια προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές σας σε ποικίλα ζητήματα. Για τους ελεύθερους, η επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να κρύβει μια καινούργια και συναρπαστική, σφόδρα μάλιστα ερωτική συνάντηση με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την αισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

Ο Ηλιος μπαίνει στο ζώδιό σας τις επόμενες μέρες φίλοι Ζυγοί και εσείς, τραβάτε πάνω σας τα φώτα της προσοχής. Η καριέρα σας είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί έντονα και να σας περιμένουν εκεί ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας ανεβάσουν στην ιεραρχία και θα κάνουν την ζωή σας πιο άνετη. Ο πλανήτης της δράσης Άρης, θα βρίσκεται και αυτός στον ζωδιακό σας χώρο και αναμένεται να σας δώσει δυνάμεις για νέα επιτεύγματα, αλλά και διασφάλιση των ήδη κεκτημένων σας. Για τους αδέσμευτους Ζυγούς που αναζητούν ταίρι, η Αφροδίτη που κυβερνά τα συναισθήματα και την αρμονία, θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα και σας κλείνει το μάτι για μια ευχάριστη, όσο και ελπιδοφόρα συνάντηση.

Σκορπιός

Εσείς αγαπητοί Σκορπιοί, την εβδομάδα που έρχεται θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις επαγγελματικές κυρίως σχέσεις σας, τις οποίες θα περάσετε από ‘κόσκινο’ και, κάπου εκεί, μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Εδώ λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε χρήση του αλάνθαστου ενστίκτου σας και της μεγάλης εμπειρίας σας, ώστε να μπορέσετε με επιτυχία να ξεχωρίσετε την… ήρα από το στάρι. Ο ψυχισμός σας και το πάντα ευαίσθητο υποσυνείδητό σας δοκιμάζονται κάπως αυτή την περίοδο εξ αιτίας κάποιων προβλημάτων από το παρελθόν, για αυτό θα ήταν μια έξυπνη ιδέα να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, να φροντίσετε την εμφάνισή σας και, γιατί όχι;- να το ρίξετε λιγάκι έξω.

Τοξότης

Ο τομέας των φίλων για εσάς Τοξότες μου αποκτά ιδιαίτερη σημασία τις επόμενες μέρες. Είναι ένας τομέας από το οποίο θα πάρετε και στον οποίο θα δώσετε πολλά. Επιπλέον στη δουλειά σας συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές και εκεί απαιτείται η συγκέντρωσή σας και αυξημένη προσοχή, μιας και όλα και όλοι γίνονται πιο ‘απαιτητικά’ από τις 23 του μήνα και μετά. Τα όποια καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται γύρω στις 21 με το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα, ενώ η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 19/9, σας κρούει εμφατικά τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές πλάνες και παρεξηγήσεις που ίσως βλάψουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας, αλλά όχι μόνο αυτά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι δόκιμη στιγμή να επανεκτιμήσετε κάποια προβληματάκια και τις εντάσεις που δημιουργούνται εσχάτως στις σχέσεις σας λόγω της επιρροής του Άρη. Ευχάριστη πλανητική συγκυρία για εσάς το επερχόμενο τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σηματοδοτεί μόνο ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας. Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό στις 23/9 σας οδηγεί σε ενεργοποίηση του εργασιακού σας χώρου, με καλές προοπτικές λόγω της παρουσίας του μεγάλου ευεργέτη Δία στον συμβατό και φιλικό σας Ταύρο. Μην επιτρέψετε στην αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στις 19/9, να σας δημιουργήσει θολούρες και βλαπτικούς αποπροσανατολισμούς σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας κατάσταση.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τις επόμενες μέρες θα κληθείτε να διεκπεραιώσετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ αντίθετα το δικό σας μυαλό τρέχει στα…ερωτικά σας και ίσως σε μια νέα αρχή που, έστω και κρυφή, θα θέλατε να κάνετε σε αυτόν τον τομέα. Περιμένετε μέχρι τις 21/9 για να κάνετε νέες συμφωνίες ή να αναθεωρήσετε υφιστάμενες, με πιο ώριμη αντιμετώπιση και εμβρίθεια σε ό,τι ιδιαίτερα αφορά τα λεγόμενα… ψιλά γράμματα. Είναι καλή η περίοδος για οτιδήποτε εστιάζει στην γνώση και στην επαγγελματική κατάρτιση, όμως θέλει προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή παρά την παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας.

Ιχθείς

Αποφύγετε τις κάθε είδους συγκρούσεις εκεί γύρω στις 19/9 που ο ‘δικός’ σας κυβερνήτης Ποσειδώνας βάλλεται από τον Ήλιο στην Παρθένο και, περιμένετε το τρίγωνο Ηλίου Πλούτωνα στις 21/9 για καλύτερα αποτελέσματα και γενικότερη εύνοια.  Ενώ οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε αυτήν την στιγμή τείνουν να αυξάνουν, η θετική επίδραση του Δία σάς βοηθάει σημαντικά να τα βγάλετε πέρα ΄παλικαρίσια’ και να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, κυρίως δε της παροιμιώδους υπευθυνότητάς σας. Ο Ήλιος σε συνεργασία με τον Άρη, από τις 23 του Σεπτέμβρη και μετά σας εξασφαλίζουν την απαραίτητη σιγουριά και ασφάλεια σε ό,τι  κάνετε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα